• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

OMEN by HP 15-dc1017no Tuotteen tekniset tiedot

Laitteisto

Tuotenumero
6LA92EA
Tuotteen nimi
OMEN by HP 15-dc1017no
Mikroprosessori
Intel® Core™ i7-8750H (2,2 GHz:n peruskellotaajuus, jopa 4,1 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 9 Mt:n välimuisti, 6 ydintä)
Chipset
Intel® HM370
Muisti, vakio
32 Gt:n DDR4-2666 SDRAM -muisti (2 × 16 Gt)
Kiintolevy
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • yksi SATA-liitäntä (1 Tt, 7 200 k./min)
Optinen asema
Optinen asema ei sisälly pakettiin
Näyttö
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) ohutreunainen, häikäisemätön, WLED-taustavalaistu, täysteräväpiirtoinen 144 Hz:n IPS-näyttö (1920 x 1080)
Langaton yhteys
Intel® Wireless-AC 9560 802.11 b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi®- ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee Gigabit-luokan tiedonsiirtonopeutta)
Verkkoliitin
Sisäinen 10/100/1000 GbE LAN
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 USB 3.1 -portti, 2. sukupolvi, Type-C™ ja Thunderbolt™ 3(tiedonsiirtonopeus 40 Gb/s, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 -porttia, 1. sukupolvi, Type-A; 1 RJ-45-portti; 1 kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitäntä; 1 mikrofoniliitäntä; 1 AC smart pin -virtaliitäntä; 1 Mini DisplayPort™ -portti
Paino
2,41 kg
Virtalähteen tyyppi
200 W:n verkkovirtalaite
Akun tyyppi
4-kennoinen 70 Wh:n litiumionipolymeeriakku
Web-kamera
HP Wide Vision -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
Bang & Olufsen, kaksi kaiutinta, HP Audio Boost, DTS Headphone:X -tuki

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant; OMEN Command Center
Mukana toimitetut ohjelmistot
McAfee LiveSafe™
Esiasennetut ohjelmistot
Netflix
Ohjelmistot – tuottavuus ja rahoitus
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft Office 365 -asiakkaille