HP LaserJet Pro M304, M305, M404, M405, MFP M329, M428, M429, HP Color LaserJet Pro M454, MFP M479 - lisäasetusten määrittäminen HP:n sulautetulla verkkopalvelimella ja tulostimen aloitussivulla (EWS)

Johdanto

HP:n sulautetulla verkkopalvelimella (EWS) voit hallita tulostustoimintoja tietokoneen kautta tulostimen ohjauspaneelin sijaan.
Seuraavassa on lueteltu joitakin ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä sulautetussa verkkopalvelimessa:
  • tarkastele tulostimen tilatietoja
  • tarvikkeiden jäljellä olevan käyttöajan tarkasteleminen ja uusien tarvikkeiden tilaaminen
  • tarkastele ja muuta lokeromäärityksiä (paperityypit ja -koot)
  • sisäisten sivujen tarkasteleminen ja tulostaminen
  • verkkoasetusten tarkasteleminen ja muuttaminen
HP:n sulautettu verkkopalvelin toimii, kun tulostin on kytketty IP-verkkoon. HP:n sulautettu verkkopalvelin ei tue IPX-verkkolaiteyhteyksiä. Voit käyttää HP:n sulautettua verkkopalvelinta, vaikka Internet-yhteyttä ei olisikaan käytettävissä.
Kun tulostin on kytkettynä verkkoon, HP:n sulautettu verkkopalvelin on automaattisesti käytettävissä.
huomautus:
Printer Home Page (EWS) on ohjelmisto, jolla HP:n sulautettuun verkkopalvelimeen muodostetaan yhteys, kun tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-liitännällä. Se on käytettävissä vain, jos täydellinen asennus suoritettiin, kun tulostin asennettiin tietokoneeseen. Kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä, riippuen siitä, miten tulostin on liitetty.
huomautus:
HP:n sulautettua verkkopalvelinta ei voi käyttää verkon palomuurin läpi.

HP:n sulautetun verkkopalvelimen avaaminen

Avaa HP:n sulautettu verkkopalvelin jollakin seuraavista tavoista:

HP:n sulautetun Web-palvelimen ominaisuudet

Alla olevassa taulukossa on täydellinen luettelo välilehdistä ja ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä HP:n sulautetussa verkkopalvelimessa.
HP:n sulautetun verkkopalvelimen välilehdet
Välilehti tai osa
Kuvaus
Koti-välilehti
Näyttää tulostimen tilan ja asetustiedot.
  • Skannaus sähköpostiin (vain MFP-mallit): Skannaa asiakirjoja ja lähetä niitä sähköpostiviestien liitteenä.
  • HP:n digitaalinen faksi (vain MFP-mallit, joissa on faksi): Määritä tulostin tallentamaan faksit verkkokansioon tai lähettämään faksit edelleen sähköpostiosoitteeseen.
  • Lepotila: Määritä lepotilan asetukset.
  • Verkkopalvelut: Määritä ja hallitse verkkopalveluita, mukaan lukien HP ePrint ja tulostussovellukset.
  • Tulostimen päivitys: Tarkista uudet tulostimen päivitykset.
  • Arvioidut kasettien tasot: Näytä kasettien tila ja arvioidut kasettien tasot.
  • Verkon yhteenveto: Näytä yhteenveto tulostimen verkkoasetuksista.
  • Tulostuslaadun työkalut.: Voit parantaa tulosteiden laatua ylläpitotyökaluilla.
  • Langaton asennustoiminto: Yhdistä tulostin langattomaan verkkoon.
  • Wi-Fi Direct: Tarkastele ja muokkaa Wi-Fi Direct -asetuksia.
  • AirPrint: Tarkastele ja muokkaa AirPrint-asetuksia.
  • Tulostimen tiedot: Näytä yleistä tietoa tulostimesta.
  • Järjestelmänvalvoja: Määritä ja hallitse tulostimen edistyneitä suojaus- ja käyttöominaisuuksia
  • Virrankatkaisutila: Määritä virrankatkaisutilan asetukset.
  • Käyttöraportti: Tarkastele tulostimen käyttötietoja.
  • Faksiloki (vain MFP-mallit, joissa on faksi): Tarkastele tulostimen faksilokia.
  • Ohjattu faksiasennustoiminto (vain MFP-mallit, joissa on faksi): Määritä faksi.
  • Palomuuri: Määritä ja hallitse tulostimen palomuuria.
  • Tulostinraportit: Tarkastele tulostimen käytettävissä olevia raportteja.
  • Verkkoskannaus (vain MFP-mallit): Skannaa asiakirjoja verkkoselaimella.
  • Varmuuskopiointi: Varmuuskopioi tulostimen asetukset salasanalla suojattuun tiedostoon.
  • Mukauta: Lisää tai poista ominaisuuksia, jotka näkyvät aloitusvälilehdessä.
Skannaa-välilehti
(vain MFP-mallit)
  • Skannaus tietokoneeseen
  • Skannaus sähköpostiin
  • Skannaus verkkokansioon
  • Skannaus SharePointiin
  • Skannaaminen USB:lle
  • Osoitekirja
Kopioi/Tulosta-välilehti
Oletusarvoisten kopiointi- ja tulostusasetusten muuttaminen tietokoneesta.
  • Kopioi
  • Tulostus
Faksi-välilehti
(vain MFP-mallit, joissa on faksi)
  • Asetukset
  • Tiedot
  • HP:n digitaalinen faksi
Verkkopalvelut-välilehti
  • Verkkopalveluiden asetukset
Verkko-välilehti
(Vain verkkoon liitetyt tulostimet)
Verkkoasetusten muuttaminen tietokoneesta.
  • Yleiset
  • Kiinteä (802.3)
  • Langaton (802.11)
  • Wi-Fi Direct
  • Bluetooth Smart
  • AirPrint
  • Google Cloud Print
  • Internet Printing Protocol
  • Tietosuoja
  • Lisäasetukset
Työkalut-välilehti
  • Tuotetiedot
  • Raportit
  • Apuohjelmat
  • Varmuuskopiointi ja palautus
  • Tulostimen uudelleenkäynnistys
  • Tulostimen päivitykset
Asetukset-välilehti
  • Virranhallinta
  • Määritykset
  • Tarvikkeet
  • Ohjauspaneelin mukautus
  • Tietosuoja
  • Sähköposti-ilmoitukset
  • Palauta oletukset
  • Palomuuri