• Palaute

HP LaserJet Pro - tulostinohjelmiston asentaminen Windowsissa, kun käytössä on langaton verkkoyhteys

Asenna tulostinohjelmisto Windowsissa tämän asiakirjan ohjeiden mukaisesti langattoman verkkoyhteyden muodostamista varten.
HP-tulostimen asetukset on määritettävä ennen tulostinohjelmiston asentamista. Jos et ole vielä määrittänyt tulostimen asetuksia, määritä tulostimen asetukset ohjeiden mukaan.
huomautus:
Jos aiot asentaa Windowsiin HP Universal Print Driver (UPD) -ohjaimen, siirry osoitteeseen www.hp.com/go/upd. UPD on suunniteltu helpottamaan tulostusympäristöjen hallintaa, kun samassa verkossa on useita tulostimia. HP UPD on hyvä valinta pelkästään tulostukseen käytettävälle tulostimelle, koska ohjain tarjoaa VAIN tulostusominaisuuden.

Windows®-asennus langattoman verkkoyhteyden muodostamista varten

Valmistele tulostin langattoman yhteyden muodostamista varten ja asenna ohjelmisto näiden ohjeiden mukaisesti.
TÄRKEÄÄ: Irrota Ethernet-kaapeli, jos tulostin on yhdistetty sillä kiinteään verkkoon.

Vaihe 1: Valmistele tulostin langattoman yhteyden muodostamista varten

Sinun on valmisteltava tulostin langattoman yhteyden muodostamista varten ennen ohjelmiston asentamista.
huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
Kuva : Kosketusnäyttö ja valkoinen tausta
Esimerkkejä valkoisesta ohjauspaneelista
Kuva : Kosketusnäyttö ja musta tausta
Esimerkkejä mustasta ohjauspaneelista
Kuva : Kaksirivinen LCD-näyttö ja näppäimistö
Esimerkkejä kaksirivisestä ohjauspaneelista
Etsi tulostintyyppi alla mainituista vaihtoehdoista ja valmistele tulostin sitten langattoman yhteyden muodostamista varten ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 2: Asenna tulostinohjelmisto

Asenna tulostinohjelmisto tietokoneeseen seuraavasti. Lisätietoja ohjelmalähteistä on tämän ohjeaiheen alussa, kohdassa Lisätietoja ohjelmistolähteistä - lataus tai CD-levy.
huomautus:
Jos aiot asentaa vain tulostinohjaimen Windowsin® ohjatun tulostimen asennuksen avulla, ohita seuraavat vaiheet ja käytä Software and Drivers (Ohjelmistot ja ohjaimet) -sivulla olevia ohjaimen asennusohjeita.
huomautus:
Tulostimissa, joissa on kaksirivinen LCD-ohjauspaneeli, langattomaan verkkoon yhdistämisessä on ehkä tilapäisesti käytettävä apuna USB-kaapelia.