HP ScanJet - Kohteeseen lähettäminen

Skannattu asiakirja voidaan lähettää HP Scan -ohjelmiston Lähetä-ominaisuudella seuraaviin kohteisiin:
  • Paikallinen kansio tai verkkokansio
  • Sähköposti
  • Google Drive
  • Dropbox
  • OneDrive
  • SharePoint
  • FTP
  • SFTP

Lähetä-valintaikkunan asettelu

Kohde-välilehden alaosa on Lähetä-paneeli. Tämän paneelin sisältö ja muoto riippuvat valitusta Lähetä-kohteesta. Paneeli sisältää yleisiä ja yksilöllisiä elementtejä. Määritä-painike tulee näkyviin, kun kohde edellyttää kerta-asetusta tai -todennusta. Muutettavissa olevat määritysarvot näkyvät kohdekohtaisten säätimien alueella. Esimerkkejä näistä määritysarvoista ovat polkujen nimet ja sähköpostikohteet.
Kuva : Lähetä-valintaikkunan asettelu
Tallenna paikallinen kopio -valintaruutu ja Aseta paikallinen kopio -painike näkyvät kaikissa kohteissa paitsi kohteessa Paikallinen ja verkko. Tämän ominaisuuden avulla ensisijaiseen kohteeseen lähetettävästä tiedostosta voidaan tallentaa täsmällinen kopio myös paikallisesti.
Kun Aseta paikallinen kopio -painike on valittu, Määritä paikallinen kopio -valintaikkuna tulee näkyviin. Valitse paikallinen kansio, johon tiedosto kopioidaan. Tiedostonimi perustuu kohteen tiedostonimeen. Se noudattaa samoja sääntöjä tiedostolaskurien lisäämisessä.
Kun Näytä Tallenna-valintaikkuna valitaan, valintaikkuna näytetään ennen tiedoston tallennusta. Tämän avulla sijaintia ja tiedostonimeä voidaan muokata ennen lopullista tallennusta.
Käyttämällä seuraavia Tiedostojen tallennuksen jälkeen -valintanappeja voit määrittää, mitä tapahtuu kun tiedosto tallennetaan:
  • Avaa tiedosto
  • Käynnistä Windows Explorer
  • Älä tee mitään
Kuva : Määritä paikallinen kopio