HP-pöytätietokoneet - Takuutietojen selvittäminen

Tiedot koskevat HP-pöytätietokoneita.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka löydät pöytätietokoneen takuu- ja tukitiedot.

Käytä HP:n tuotetakuutarkastuksen sivustoa

HP:n tuotetakuutarkastuksen verkkosivulla näkyy tämänhetkinen takuutilanne ja -luokka sekä takuun päättymispäivä. Siellä on myös tietokonettasi koskevia tukiratkaisuja.
huomautus:
Sinun on tiedettävä maa/alue, josta tietokone on ostettu, ja tietokoneen sarjanumero, jos haluat tarkistaa takuun tilan tällä tavalla.
  1. Etsi HP-tietokoneen sarjanumero. Siirry kohtaan Finding the Serial Number (Sarjanumeron sijainti), jossa ovat yksityiskohtaiset ohjeet.
  2. Siirry selaimessa kohtaan Product Warranty Check (Tuotetakuutarkastus).
  3. Valitse avattavasta valikosta Country/Region (Maa/alue), josta tietokone on ostettu, kirjoita serial number (sarjanumero) ja valitse sitten Check Warranty (Tarkista takuu).
    Esimerkki HP:n tuotetakuutarkastuksen sivustosta, jossa näkyvät ostomaan/-alueen ja sarjanumeron tekstikentät.
  4. Takuutiedot näkyvät selaimessa.

Käytä HP Support Assistant -ohjelmaa

Löydä tietokoneesi tämänhetkinen takuutilanne ja -luokka sekä takuun päättymispäivä käyttämällä HP Support Assistant -ohjelmaa.
huomautus:
HP Support Assistant -ohjelma käyttää internetyhteyttä tietokoneesi takuutietojen paikantamiseen.
  1. Siirry HP Support Assistant -sivustoon ja lataa ja asenna HP Support Assistant -ohjelmisto, jos sitä ei vielä ole asennettu tietokoneeseesi.
  2. Etsi ja avaa HP Support Assistant Windowsissa.
  3. Avaa lisätietonäkymä valitsemalla My devices (Omat laitteet) -välilehdessä My desktop (Oma työpöytä).
    Esimerkki HP Support Assistant -ohjelman aloitusnäytöstä, jossa on My Desktop (Oma työpöytä) -kuvake.
  4. Valitse lisätietonäkymässä Warranty and Services (Takuu ja palvelut). HP Support Assistant -ohjelmassa näkyvät takuutiedot.
    Esimerkki HP Support Assistant -ohjelman lisätietonäkymästä, jossa ovat takuutiedot.