HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - HP ePrint -sähköpostitulostuksen käyttöönotto

Johdanto

HP ePrint -sähköpostitulostus on toiminto, joka sisältyy tiettyihin HP-tulostinmalleihin. Sen avulla voit tulostaa asiakirjoja tai valokuvia lähettämällä ne sähköpostitse suoraan Internetiin kytkettyyn HP-tulostimeen. Tulostinohjainta tai -sovellusta ei tarvita. Lähetä asiakirjat laitteesta (kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tai muu sähköpostia tukeva laite) tulostimelle määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, mitä tarvitaan ja miten HP ePrint -sähköpostitulostus otetaan käyttöön.
Lisätietoja muista tulostustavoista on kohdassa Langaton tulostus kannettavasta tietokoneesta, puhelimesta tai tabletista.

Tulostimen ja laitteen vaatimukset

Tarkista seuraavat HP ePrint -sähköpostitulostuksen vaatimukset:
  • Tulostimessa on oltava HP ePrint -sähköpostitulostusominaisuus. Voit tarkistaa, onko tulostinmallissa tämä ominaisuus, siirtymällä kohtaan Tulostimet, joissa voidaan käyttää mobiilitulostusratkaisuja.
  • Tulostimen on oltava kytkettynä verkkoon, jossa on toimiva Internet-yhteys.
  • Mobiililaitteessa tai kannettavassa tietokoneessa on oltava sähköpostitoiminto ja Internet-yhteys.
    huomautus:
    Vaikka tulostimen on oltava kytkettynä verkkoon HP ePrint -sähköpostitulostuksen käyttöönottoa tai käyttöä varten, kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen ei tarvitse olla liitettynä samaan verkkoon tai tulostimeen tulostustöiden lähettämistä varten.

Sähköpostiohjelmien vaatimukset

Voit lähettää sähköpostiviestejä tulostimeen seuraavilla sähköpostiohjelmilla:
huomautus:
HP ePrint -palvelin ei hyväksy yksityisistä toimialueista lähetettyjä sähköpostiviestejä.
  • Outlook 2013, 2010, 2007 ja 2003
  • Hotmail tai MSN
  • Yahoo! Mail
  • Gmail
  • Apple Mail (iPhone, iPad, Macbook tai Macbook Pro)
  • BlackBerry-sähköpostiohjelma
  • Nokia (Symbian) -sähköpostiohjelma

HP ePrint -sähköpostitulostuksen asentaminen

Kun olet tarkistanut vaatimukset, asenna HP ePrint -sähköpostitulostus seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 1: Ota verkkopalvelut käyttöön, niin saat tulostimelle haltuunottokoodin

Etsi tulostimesi tyyppi alla olevista vaihtoehdoista, ota verkkopalvelut käyttöön noudattamalla annettuja ohjeita ja hae tulostimen haltuunottokoodi.

Vaihe 2: Luo tili HP Connected -sivustolla

Sinun on rekisteröidyttävä HP Connected -sivustolla, jotta saat tulostimelle yksilöllisen sähköpostiosoitteen. ePrintin käyttäminen sähköpostitse edellyttää tätä sähköpostiosoitetta.
  1. Siirry HP Connected -sivustolle ja luo tili.
  2. Muista valita Accept Cookies (Hyväksy evästeet) jatkaaksesi. Jos haluat muuttaa evästeasetuksia ennen niiden hyväksymistä, valitse Cookie Settings (Evästeasetukset).
  3. Kirjoita tietosivulta tai verkkopalveluiden asetusnäkymästä saamasi tulostimen haltuunottokoodi EWS:ään ja valitse Add (Lisää).
  4. Tulostin luo automaattisesti sähköpostiosoitteen, joka näkyy tulostimen kuvan yläpuolella.
  5. Jos haluat mukauttaa sähköpostiosoitteen (valinnainen), toimi seuraavasti:
    1. Napsauta +, joka on ePrint Address (ePrint-osoite) -kohdan vieressä ePrint Settings (ePrint-asetukset) -näkymässä.
    2. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteen alku (@hpeprint.com pysyy samana) ja valitse Submit (Lähetä).
    3. HP LaserJet Pro -tulostimet: Jos haluat tarkastella päivitettyä sähköpostiosoitetta, avaa Setup (Asetukset), avaa HP Web Services (HP-verkkopalvelut) ja valitse Display E-mail address (Näytä sähköpostiosoite).

Vaihe 3: Määritä HP ePrint

Voit hallita tulostustöitä, muuttaa tulostusasetuksia ja säätää tietoturvaa uuden HP Connected -tilisi avulla.

Seuraavat vaiheet

Kun olet määrittänyt HP ePrint -sähköpostitoiminnon, tutustu seuraaviin aiheisiin ja lue lisää:
Tulostaminen HP ePrint -sähköpostitulostuksella - Opi tulostamaan HP ePrint -sähköpostitulostuksella.
HP ePrint -sähköpostitulostus ja sähköpostin suojaus - Perehdy sisäänrakennettuihin suojaustoimintoihin ja muihin tapoihin, joilla voit suojata tulostimesi ja tulostustyösi.
HP ePrint -sähköpostitulostuksen vianmääritys - Hae virheilmoituksiin ja muihin ongelmiin liittyviä ohjeita.