HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Tulostinnäkymät

Tulostin edestä

Kuva : Tulostin edestä
  1. Tulostelokero
  2. Ohjauspaneeli, jossa on graafinen värinäyttö
  3. Laitteiston liitäntä lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
  4. Helppokäyttöinen USB-porttiLiitä USB-muistitikku ilman tietokonetta tulostamista tai laiteohjelmiston päivittämistä varten.Järjestelmänvalvojan on otettava tämä portti käyttöön ennen kuin sitä voidaan käyttää.
  5. Oikeanpuoleinen luukku (kiinnitysyksikkö ja tukosten poistaminen)
  6. Lokero 1
  7. Virtapainike
  8. Lokero 2
  9. Mallinimi
  10. Etuluukku (pääsy värikasetteihin). Luukun lukitus aukeaa automaattisesti, kun värikasetin väriaine on erittäin vähissä.
  11. Kasettiluukun vapautuspainike (etuluukun avaamiseen)
  12. Oikea alaluukku (tukosten poistaminen)
  13. 1 x 550 arkin paperinsyöttölaite, lokero 3 (valinnainen)

Tulostin takaa

Kuva : Tulostin takaa
  1. Muotoiluohjaimen suojus
  2. Paikka vaijerityyppiselle turvalukolle
  3. Muotoilupiirilevy (jossa on liitäntäportit)
  4. Vasen luukku (pääsy väriaineen keräysyksikköön)
  5. Virtaliitäntä
  6. Sarja- ja tuotenumeron tarra

Liitäntäportit

Kuva : Liitäntäportit
  1. LAN-verkon Ethernet 10/100/1000 -verkkoportti
  2. Hi-Speed USB 2.0 -tulostusportti
  3. USB-portti ulkoisille USB-laitteille (tämä portti saattaa olla peitetty)Helppokäyttöinen USB-tulostus ohjauspaneelin lähellä olevan USB-portin avulla.

Ohjauspaneelin näkymä

Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa Aloitus -painikkeella.
huomautus:
Saat lisätietoja tulostimen ohjauspaneelin ominaisuuksista siirtymällä kohtaan www.hp.com/support/colorljE65150 tai www.hp.com/support/colorljE65160. Valitse Manuals (Käyttöoppaat) ja valitse sitten General reference (Yleiset ohjeet).
huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
    Kuva : Tulostimen ohjauspaneeli
  1. Nollaus-painike
  2. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  3. Tiedot -painike
  4. Ohje -painike
  5. Aika
  6. Sovellukset-alue
  7. Aloitusnäytön sivun osoitin
  8. Aloitus -painike

Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin käyttäminen

Käytä tulostimen kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia seuraavilla toiminnoilla.
Toiminto
Kuvaus
Esimerkki
Napautus
Napauta näytössä näkyvää kohdetta, kun haluat valita kohteen tai avata valikon. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Koskettamalla Asetukset-kuvaketta voit avata Asetukset-sovelluksen.
Pyyhkäisy
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä sivusuunnassa.
Pyyhkäise, kunnes Asetukset-sovellus tulee näyttöön.
Vieritys
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä ylös tai alas. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Selaa Asetukset-sovellusta.