HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/colorljE65150 tai www.hp.com/support/colorljE65160.

Tekniset tiedot

Paperinkäsittelymääritykset
Paperinkäsittelyominaisuudet
Malli E65150dn
(Laitenro 3GY03A)
Malli E65160dn
(Laitenro 3GY04A)
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Lokero 2 (550 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite
huomautus:
Malleihin E65150dn ja E65160dn voi liittää enintään kaksi valinnaista 1 x 550 arkin syöttölaitetta.
Valinnainen
Valinnainen
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite ja teline
Valinnainen
Valinnainen
3 x 550 arkin paperinsyöttölaite ja teline
Valinnainen
Valinnainen
Suurikapasiteettinen (HCI) syöttölaite
Valinnainen
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Sisältyy
Sisältyy
Liitettävyysmääritykset
Liitettävyysominaisuudet
Malli E65150dn
(Laitenro 3GY03A)
Malli E65160dn
(Laitenro 3GY04A)
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Sisältyy
Sisältyy
Hi-Speed USB 2.0
Sisältyy
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
Sisältyy
Sisältyy
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
Sisältyy
Sisältyy
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
huomautus:
Liitettävissä laitteistoliitäntään (HIP) tai takaosan USB-isäntäporttiin. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless -lisälaitteeseen vaaditaan HP:n sisäisten USB-porttien lisälaite.
Valinnainen
Valinnainen
Tulostusmääritykset
Tulostusominaisuudet
Malli E65150dn
(Laitenro 3GY03A)
Malli E65160dn
(Laitenro 3GY04A)
Tulostaa 50 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 47 sivua/min A4-koossa
Sisältyy
Sisältyy
Tulostaa 60 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 56 sivua/min A4-koossa
Ei tuettu
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Sisältyy
Sisältyy
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tulostusta tai yksityistä tulostusta varten
Sisältyy
Sisältyy
Muut määritykset
Muut ominaisuudet
Malli E65150dn
(Laitenro 3GY03A)
Malli E65160dn
(Laitenro 3GY04A)
Muisti
1 Gt perusmuistia
huomautus:
Perusmuisti on laajennettavissa 2 gigatavuun DIMM-muistimoduulin avulla.
Sisältyy
Sisältyy
Massamuisti
500 Gt:n FIPS 140 -sertifioitu kiintolevy
Valinnainen
Valinnainen
Tietosuoja
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Värillinen kosketusnäyttö
Sisältyy
Sisältyy

Tuetut käyttöjärjestelmät

Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windowsin HP PCL 6 -tulostinohjaimia ja macOS-käyttöjärjestelmän HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna HP-tulostinohjain. Voit myös siirtyä tulostimen tukisivustoon www.hp.com/support/colorljE65150 tai www.hp.com/support/colorljE65160 ja ladata tulostinohjaimen tai ohjelmiston asennusohjelman, jotta voit asentaa HP:n tulostinohjaimen.
macOS: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain (Windowsia varten tai verkosta saatava asennusohjelma macOS:ia varten)
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2016, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna tulostinohjain sen avulla.
huomautus:
Tuetut käyttöjärjestelmät voivat muuttua.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/colorljE65150 tai www.hp.com/support/colorljE65160 HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD -ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
macOS
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
huomautus:
Windows-asennusohjelma asentaa HP Smart Device Agent Base -palvelun. Tiedostokoko on noin 100 kt. Sen ainoa toiminto on tarkistaa USB-portteihin liitetyt tulostimet tunneittain. Mitään tietoja ei kerätä. Jos USB-tulostin löytyy, se yrittää sitten löytää JetAdvantage-hallintaliittimen (JAMc) esiintymän verkossa. Jos JAMc löytyy, HP Smart Device Agent Base päivitetään suojatusti täydeksi Smart Device Agentiksi JAMc:stä, mikä mahdollistaa tulostettujen sivujen laskennan Managed Print Services (MPS) -tilissä. Älä asenna tätä palvelua vain tulostinohjaimen sisältäville verkkopaketeille, jotka on ladattu tulostinta varten osoitteesta hp.com ja asennettu käyttämällä ohjattua tulostimen asennusta.
Poista palvelun asennus avaamalla Control Panel (Ohjauspaneeli), valitsemalla Programs (Ohjelmat) tai Programs and Features (Ohjelmat ja toiminnot) ja poistamalla sitten palvelu valitsemalla Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) tai Uninstall a Program (Poista ohjelman asennus). Tiedostonimi on HPSmartDeviceAgentBase.

Tulostimen mitat

Mallien dn mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
482 mm
482 mm
Syvyys
458 mm
770 mm
Leveys
510 mm
963 mm
Paino
26,8 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
130 mm
Syvyys
Lokero suljettuna: 458 mm
Lokero avattuna: 770 mm
Leveys
Luukku suljettuna: 510 mm
Luukku avattuna: 510 mm
Paino
6,3 kg
Tulostimen ja yhden 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
dn-mallit:640 mm
dn-mallit:640 mm
Syvyys
458 mm
770 mm
Leveys
510 mm
963 mm
Paino
33,1 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
450 mm
Syvyys
Lokero suljettuna: 657 mm
Lokero avattuna: 948 mm
Leveys
Luukku suljettuna: 657 mm
Luukku avattuna: 992 mm
Paino
18,6 kg
Tulostimen, 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Tulostin ja lisälaitteet täysin suljettuina
Tulostin ja lisälaitteet täysin avattuina
Korkeus
932 mm
932 mm
Syvyys
657 mm
948 mm
Leveys
657 mm
992 mm
Paino
45,4 kg
3 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
450 mm
Syvyys
Lokero suljettuna: 657 mm
Lokero avattuna: 984 mm
Leveys
Luukku suljettuna: 657 mm
Luukku avattuna: 992 mm
Paino
22,7 kg
Tulostimen, 3 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Tulostin ja lisälaitteet täysin suljettuina
Tulostin ja lisälaitteet täysin avattuina
Korkeus
932 mm
932 mm
Syvyys
657 mm
984 mm
Leveys
657 mm
992 mm
Paino
49,5 kg
Suuren kapasiteetin syöttölaitteen (HCI) ja telineen mitat
Mitat
Mitta
Korkeus
450 mm
Syvyys
Lokero suljettuna: 657 mm
Lokero avattuna: 967 mm
Leveys
Luukku suljettuna: 657 mm
Luukku avattuna: 992 mm
Paino
25,2 kg
Tulostimen, suuren kapasiteetin syöttölaitteen (HCI) ja telineen mitat
Mitat
Tulostin ja lisälaitteet täysin suljettuina
Tulostin ja lisälaitteet täysin avattuina
Korkeus
932 mm
932 mm
Syvyys
657 mm
967 mm
Leveys
657 mm
992 mm
Paino
52 kg

Käyttöympäristöalue

Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
15–27 °C
10–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %