HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Kirjekuorten lisääminen ja tulostaminen

Johdanto

Seuraavaksi kerrotaan kirjekuorten lisäämisestä ja tulostamisesta. Tulosta kirjekuoria vain lokerosta 1. Lokeroon 1 mahtuu enintään 10 kirjekuorta.
Jos haluat tulostaa kirjekuoria käsinsyötöllä, valitse tulostinohjaimen oikeat asetukset näiden ohjeiden avulla. Lisää kirjekuoret lokeroon, kun tulostustyö on lähetetty tulostimeen.

Kirjekuorten tulostaminen

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Siirry asetuksiin Windows 8- tai 8.1-version aloitusnäytöstä valitsemalla Laitteet, Tulosta ja valitse sitten tulostin.
  3. Valitse Paperi/Laatu-välilehti.
  4. Valitse kirjekuorten oikea paperikoko avattavasta Paperikoko-valikosta.
  5. Valitse avattavasta Paperityyppi-valikosta Kirjekuori.
  6. Valitse avattavasta Paperilähde-valikosta Käsinsyöttö.
  7. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet ‑valintaikkuna sulkeutuu.
  8. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK.

Kirjekuorien suunta

Lokero
Kirjekuoren koko
Lataaminen
Lokero 1
Kirjekuori 9, kirjekuori 10, kirjekuori Monarch, kirjekuori B5, kirjekuori C5, kirjekuori C6, kirjekuori DL
Tulostettava puoli alaspäin
Yläreuna tulostimen etureunaa kohti