HP LaserJet Managed MFP E62655, E62665, HP LaserJet Managed Flow MFP E62665, E62675 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp tai www.hp.com/support/ljE62675mfp.

Tekniset tiedot

Tuotenumerot
  • Malli E62655dn – nro 3GY14A
  • Malli E62665hs – nro 3GY15A
  • Malli E62665h – nro 3GY16A
  • Malli E62665z – nro 3GY17A
  • Malli E62675z – nro 3GY18A
Paperinkäsittelymääritykset
Paperinkäsittelyominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Lokero 2 (550 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite
huomautus:
Näihin malleihin voi liittää enintään kuusi valinnaista 1 x 550 arkin syöttölaitetta.
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite ja teline
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
1 x 550 arkin syöttölaite sekä 2 100 arkin suurikapasiteettinen syöttölaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
3 x 550 arkin paperinsyöttölaite ja teline
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Kirjekuorilokero 75 kirjekuoren tulostamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
900 arkin 3-lokeroinen postilaatikkonitoja
Ei tuettu
Toimitetaan mallin E62665hs mukana
Sisältyy
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Liitettävyysmääritykset
Liitettävyysominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Hi-Speed USB 2.0
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless ‑lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
huomautus:
Liitettävissä laitteistoliitäntään (HIP) tai takaosan USB-isäntäporttiin. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless -lisälaitteeseen vaaditaan HP:n sisäisten USB-porttien lisälaite.
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Tulostusmääritykset
Tulostusominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
Tulostaa 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille.
Sisältyy
Ei tueta
Ei tueta
Tulostaa 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille.
Ei tueta
Sisältyy
Toimitetaan mallin E62665z mukana
Tulostaa 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille.
Ei tuettu
Ei tuettu
Toimitetaan mallin E62675z mukana
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tulostusta tai yksityistä tulostusta varten
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Kopiointi- ja skannausmääritykset
Kopiointi- ja skannausominaisuudet
huomautus:
Kopiointi- ja skannausnopeudet voivat muuttua. Uusimmat tiedot ovat osoitteessa www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp tai www.hp.com/support/ljE62675mfp.
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
Kopioi 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille.
Sisältyy
Ei tuettu
Ei tuettu
Kopioi 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille
Ei tuettu
Sisältyy
Toimitetaan mallin E62665z mukana
Kopioi 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille
Ei tuettu
Ei tuettu
Toimitetaan mallin E62675z mukana
Skannaa 75 kuvaa minuutissa (mustavalko tai väri)
Sisältyy
Sisältyy
Ei tuettu
Skannaa 120 kuvaa minuutissa (mustavalko tai väri)
Ei tuettu
Ei tuettu
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-kopiointi ja -skannaus (tietokonetta ei tarvita).
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
150 sivun asiakirjansyöttölaite, sähköinen kaksipuolinen kopiointi ja skannaus
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
HP EveryPage ‑tekniikat, mukaan lukien ultraääninen monisyötön tunnistus.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sulautetun optisen merkintunnistusohjelman (OCR) avulla tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja josta voidaan suorittaa hakuja tietokoneella.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
SMART-tarratoiminto sisältää paperin reunan tunnistuksen automaattista sivun rajaamista varten.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Vähintään 100 merkkiä tekstiä sisältävien sivujen automaattinen suunnan valinta.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Automaattinen sävynsäätö määrittää jokaisen sivun kontrastin, kirkkauden ja taustan poiston.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Digitaalilähetysmääritykset
Digitaalilähetysominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
Tiedostojen lähettäminen sähköpostiin, USB-laitteisiin ja jaettuihin kansioihin verkossa
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Tiedostojen lähettäminen SharePoint®-palveluun.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Muistimääritykset
Muistiominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
1,75 Gt:n perusmuisti, laajennettavissa 2,5 Gt:hen
Valinnainen
Valinnainen
Ei tuettu
2,25 Gt:n perusmuisti, laajennettavissa 3 Gt:hen
Ei tuettu
Ei tuettu
Valinnainen
Muut määritykset
Muut ominaisuudet
Malli E62655dn
Malli E62665h, E62665hs
Malli E62665z, E62675z
Kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisäänvedettävä näppäimistö
Ei tuettu
Ei tuettu
Sisältyy
Massamuisti: HP:n 320 Gt:n tehokas suojattu kiintolevy
Valinnainen
Sisältyy
Sisältyy
Suojaus: HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Faksi
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen

Tuetut käyttöjärjestelmät

Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windowsin HP PCL 6 -tulostinohjaimia ja macOS‑käyttöjärjestelmän HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna HP-tulostinohjain. Voit myös siirtyä tulostimen tukisivustoon www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp tai www.hp.com/support/ljE62675mfp ja ladata tulostinohjaimen tai ohjelmiston asennusohjelman, jotta voit asentaa HP:n tulostinohjaimen.
macOS: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain (Windowsia varten tai verkosta saatava asennusohjelma macOS:ia varten)
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2016, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 ‑tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin ‑työkalua.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna tulostinohjain sen avulla.
huomautus:
Tuetut käyttöjärjestelmät voivat muuttua.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp tai www.hp.com/support/ljE62675mfp HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD ‑ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
macOS
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
huomautus:
Windows-asennusohjelma asentaa HP Smart Device Agent Base -palvelun. Tiedostokoko on noin 100 kt. Sen ainoa toiminto on tarkistaa USB-portteihin liitetyt tulostimet tunneittain. Mitään tietoja ei kerätä. Jos USB-tulostin löytyy, se yrittää sitten löytää JetAdvantage-hallintaliittimen (JAMc) esiintymän verkossa. Jos JAMc löytyy, HP Smart Device Agent Base päivitetään suojatusti täydeksi Smart Device Agentiksi JAMc:stä, mikä mahdollistaa tulostettujen sivujen laskennan Managed Print Services (MPS) -tilissä. Älä asenna tätä palvelua vain tulostinohjaimen sisältäville verkkopaketeille, jotka on ladattu tulostinta varten osoitteesta hp.com ja asennettu käyttämällä ohjattua tulostimen asennusta.
Poista palvelun asennus avaamalla Control Panel (Ohjauspaneeli), valitsemalla Programs (Ohjelmat) tai Programs and Features (Ohjelmat ja toiminnot) ja poistamalla sitten palvelu valitsemalla Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) tai Uninstall a Program (Poista ohjelman asennus). Tiedostonimi on HPSmartDeviceAgentBase.

Tulostimen mitat

Mallien E62655dn ja E62665h mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
640 mm
865 mm
Syvyys
558 mm
805 mm
Leveys
512 mm
1 030 mm
Paino värikasetin kanssa
33,2 kg
Mallien E62665hs, E62665z ja E62675z mitat
Mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
1 234 mm
1 500 mm
Syvyys
658 mm
890 mm
Leveys
661 mm
1 030 mm
Paino värikasetin kanssa
64,3 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
148 mm
148 mm
Syvyys
558 mm
869 mm
Leveys
512 mm
617 mm
Paino
6,8 kg
1 x 550 arkin syöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
478 mm
478 mm
Syvyys
658 mm
1 050 mm
Leveys
660 mm
980 mm
Paino
19,28 kg
3 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja telineen mitat
Mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
450 mm
450 mm
Syvyys
657 mm
984 mm
Leveys
657 mm
992 mm
Paino
22,7 kg
1 x 550 arkin syöttölaitteen, 2 100 arkin HCI-laitteen ja telineen mitat
Mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
478 mm
478 mm
Syvyys
658 mm
975 mm
Leveys
660 mm
980 mm
Paino
24,5 kg
Kirjekuorilokeron mitat
Mitat
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
148 mm
148 mm
Syvyys
558 mm
869 mm
Leveys
512 mm
617 mm
Paino
6,9 kg

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Virrankulutus

Virrankulutus (keskimäärin watteina)1
Tulostus
Valmis
Lepotila
Poissa käytöstä
740 W
29 W
3,3 W
Alle 0,1 W
1Arvot vaihtelevat.

Sähkötekniset tiedot

varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Tehoa ja nimellisvirtaa koskevat tekniset tiedot
Tekniset tiedot
110 voltin mallit
220 voltin mallit
Virransyöttö1
100–127 volttia (± 10%)
  • Vähintään: 90 V
  • Enintään: 140 V
50/60 Hz (± 3 Hz)
  • Vähintään: 47 Hz
  • Enintään: 63 Hz
220–240 volttia (± 10%)
  • Vähintään: 198 V
  • Enintään: 264 V
50/60 Hz (± 3 Hz)
  • Vähintään: 47 Hz
  • Enintään: 63 Hz
Nimellisvirta
12 ampeeria
6 ampeeria
1Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.

Äänipäästöt

Varmista, että tulostin asennetaan alueelle, jossa tulostimen ääni ei häiritse työntekijöitä.
huomautus:
Äänipäästöt ilmoitetaan standardin ISO 9296 mukaisesti
Malli E62655dn – ilmoitetut ääniarvot
Tulostimen tila
Äänitehotaso
Äänenpaine
Valmis
Ei kuultavissa
Ei kuultavissa
Tulostus
6,9 dB(A)
55 dB (A)
Skannaaminen
7,2 dB(A)
58 dB (A)
Kopioiminen
7,4 dB(A)
59 dB (A)
Mallit E62665h, E62665z ja E62665hs – ilmoitetut ääniarvot
Tulostimen tila
Äänitehotaso
Äänenpaine
Valmis
Ei kuultavissa
Ei kuultavissa
Tulostus
7,0 dB(A)
56 dB (A)
Skannaaminen
7,2 dB(A)
58 dB (A)
Kopioiminen
7,4 dB(A)
60 dB (A)
Malli E62675zh – ilmoitetut ääniarvot
Tulostimen tila
Äänitehotaso
Äänenpaine
Valmis
Ei kuultavissa
Ei kuultavissa
Tulostus
7,1 dB(A)
57 dB (A)
Skannaaminen
7,2 dB(A)
58 dB (A)
Kopioiminen
7,5 dB(A)
60 dB (A)

Käyttöympäristöalue

Käyttöympäristöalue
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
10–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %