HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 tai www.hp.com/support/ljE60175.

Tekniset tiedot

Paperinkäsittelymääritykset
Paperinkäsittelyominaisuudet
Malli E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Laitenro 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Sisältyy
Lokero 2 (550 arkin lokero)
Sisältyy
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite
huomautus:
Malleihin E65150dn ja E65160dn voi liittää enintään kuusi valinnaista 1 x 550 arkin syöttölaitetta.
Valinnainen
2 100 arkin suurikapasiteettinen syöttölaite
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Sisältyy
Kirjekuorilokero 75 kirjekuoren tulostamiseen
Valinnainen
Lokero 2:n jatkokansi Legal-kokoisten materiaalien tulostamiseen
Valinnainen
5 lokeron monilokeroinen postilaatikko ja nitoja
huomautus:
Kun vakiotulostelokeroon lisätään tämä lisälaite, kokonaiskapasiteetti on kuusi lokeroa ja 1 300 arkkia.
Valinnainen
Liitettävyysmääritykset
Liitettävyysominaisuudet
Malli E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Laitenro 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Sisältyy
Hi-Speed USB 2.0
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
Sisältyy
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
Sisältyy
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
huomautus:
Liitettävissä laitteistoliitäntään (HIP) tai takaosan USB-isäntäporttiin. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless -lisälaitteeseen vaaditaan HP:n sisäisten USB-porttien lisälaite.
Valinnainen
Tulostusmääritykset
Tulostusominaisuudet
Malli E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Laitenro 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Tulostaa 52 sivua minuutissa A4-paperille ja 55 sivua minuutissa Letter-paperille
E60155dn
Tulostaa 61 sivua minuutissa A4-paperille ja 65 sivua minuutissa Letter-paperille.
E60165dn
Tulostaa 71 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille.
E60175dn
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Sisältyy
Muut määritykset
Ominaisuus
Malli E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Laitenro 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Memory (Muisti): 512 Gt:n muisti, laajennettavissa 1,5 gigatavuun 1 Gt:n DIMM-lisämuistilla
Sisältyy
Memory (Muisti): HP:n tehokas suojattu kiintolevy
Valinnainen
Security (Tietosuoja): HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Sisältyy
Ohjauspaneeli: Värikosketusnäytön ohjauspaneeli, jatkuva näkymä
Sisältyy

Tuetut käyttöjärjestelmät

Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windowsin HP PCL 6 -tulostinohjaimia ja macOS-käyttöjärjestelmän HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna HP-tulostinohjain. Voit myös siirtyä tulostimen tukisivustoon www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 tai www.hp.com/support/ljE60175 ja ladata tulostinohjaimen tai ohjelmiston asennusohjelman, jotta voit asentaa HP:n tulostinohjaimen.
macOS: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain (Windowsia varten tai verkosta saatava asennusohjelma macOS:ia varten)
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2016, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna tulostinohjain sen avulla.
huomautus:
Tuetut käyttöjärjestelmät voivat muuttua.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 tai www.hp.com/support/ljE60175 HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD -ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
macOS
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
huomautus:
Windows-asennusohjelma asentaa HP Smart Device Agent Base -palvelun. Tiedostokoko on noin 100 kt. Sen ainoa toiminto on tarkistaa USB-portteihin liitetyt tulostimet tunneittain. Mitään tietoja ei kerätä. Jos USB-tulostin löytyy, se yrittää sitten löytää JetAdvantage-hallintaliittimen (JAMc) esiintymän verkossa. Jos JAMc löytyy, HP Smart Device Agent Base päivitetään suojatusti täydeksi Smart Device Agentiksi JAMc:stä, mikä mahdollistaa tulostettujen sivujen laskennan Managed Print Services (MPS) -tilissä. Älä asenna tätä palvelua vain tulostinohjaimen sisältäville verkkopaketeille, jotka on ladattu tulostinta varten osoitteesta hp.com ja asennettu käyttämällä ohjattua tulostimen asennusta.
Poista palvelun asennus avaamalla Control Panel (Ohjauspaneeli), valitsemalla Programs (Ohjelmat) tai Programs and Features (Ohjelmat ja toiminnot) ja poistamalla sitten palvelu valitsemalla Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) tai Uninstall a Program (Poista ohjelman asennus). Tiedostonimi on HPSmartDeviceAgentBase.

Tulostimen mitat

Mallien E60155dn, E60165dn ja E60175dn mitat
Mitta
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
Korkeus
357 mm
433 mm
Syvyys
466 mm
1 040 mm
Leveys
431 mm
431 mm
Paino värikasetin kanssa
20,6 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
Mitta
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
148 mm
148 mm
Syvyys
466 mm
790 mm
Leveys
426 mm
426 mm
Paino
5,7 kg
2 100 arkin HCI-laitteen ja telineen mitat
Mitta
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
341 mm
341 mm
Syvyys
466 mm
864 mm
Leveys
426 mm
426 mm
Paino
9,98 kg
Kirjekuorilokeron mitat
Mitta
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
148 mm
148 mm
Syvyys
466 mm
790 mm
Leveys
426 mm
426 mm
Paino
5,8 kg
5 lokeron monilokeroisen postilaatikon ja nitojan mitat
Mitta
Lisälaite kokonaan suljettuna
Lisälaite kokonaan avattuna
Korkeus
429 mm
429 mm
Syvyys
504 mm
614 mm
Leveys
475 mm
511 mm
Paino
11,3 kg

Käyttöympäristöalue

Käyttöympäristöalue
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
15–25 °C
10–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %