HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Tarrojen lisääminen ja tulostaminen

Jos haluat tulostaa tarra-arkkeja, käytä vain lokeroa 1 (monikäyttölokero). Lokero 2 ja 3 sekä valinnaiset 520 arkin lokerot eivät tue tarroja.

Tarrojen käsinsyöttö

Käytä lokeron 1 (monikäyttölokero) käsinsyöttötilaa tarra-arkkien tulostamiseen.
  1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
    huomautus:
    Siirry asetuksiin Windows 8- tai 8.1-version aloitusnäytöstä valitsemalla Laitteet, Tulosta ja valitse sitten tulostin.
  3. Valitse Paperi/Laatu-välilehti.
  4. Valitse avattavasta Paperikoko-luettelosta oikea koko tarra-arkeille.
  5. Valitse avattavasta Paperityyppi-luettelosta Tarrat.
  6. Valitse avattavasta Paperilähde-valikosta Käsinsyöttö.
  7. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu.
  8. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta Tulosta-painike.

Tarran suunta

Tarrat on lisättävä lokeroon tietyllä tavalla, jotta ne tulostuvat oikein.
Lokero
Tarrojen lisääminen
Lokero 1
Tulostettava puoli alaspäin
Alareuna edellä tulostimeen
Lokero 2 tai 3
Tulostettava puoli ylöspäin
Yläreuna lokeron vasenta reunaa kohti