HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Tulostimen tekniset tiedot (du-mallit)

Tässä osiossa ilmoitetaan laitteiston, ohjelmiston ja tulostimen ympäristömääritykset.
huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on kohdassa http://www.hp.com/support/ljE82540MFP tai http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Tekniset tiedot

Tarkista tulostimen tekniset tiedot.
Mallien tuotenumerot
  • E82540du - #5CM59A
  • E82550du - #5CM60A
  • E82560du - #5CM61A
  • E87640du - #5CM64A
  • E87650du - #5CM65A
  • E87660du - #5CM66A
Paperinkäsittelymääritykset
Paperinkäsittelyominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Lokero 2 (520 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Lokero 3 (520 arkin lokero)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
2 x 520 arkin paperinsyöttölaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
2 000 arkin suurikapasiteettinen syöttölokero
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
3 000 arkin sivulle asennettava suurikapasiteettinen syöttölokero
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Tulostimen kaappi
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Nitoja/pinontalokero-viimeistelijä
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Vihkolisälaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Sisäinen viimeistelijä
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
  • 2/3-rei'itinlisälaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
  • 2/4-rei'itinlisälaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
  • Ruotsalaisen standardin mukainen rei'itinlisälaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n töiden erottelulaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n toinen tulo
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Liitettävyysmääritykset
Liitettävyysominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Hi-Speed USB 2.0
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Bluetooth Low Energy (BLE) -toiminto mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n Jetdirect 3000w NFC-/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP JetDirect 3100w BLE-/NFC-/Wireless -lisälaite
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n integroitu lähiviestintä (NFC)- ja Wi-Fi Direct -toiminto mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Tulostusmääritykset
Tulostusominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Tulostaa 40 sivua minuutissa (sivua/min) A4- ja Letter-kokoista paperia käytettäessä
Sisältyy
Ei sisälly
Ei sisälly
Sisältyy
Ei sisälly
Ei sisälly
Tulostaa 50 sivua minuutissa (sivua/min) A4- ja Letter-kokoista paperia käytettäessä
Ei sisälly
Sisältyy
Ei sisälly
Ei sisälly
Sisältyy
Ei sisälly
Tulostaa 60 sivua minuutissa (sivua/min) A4- ja Letter-kokoista paperia käytettäessä
Ei sisälly
Ei sisälly
Sisältyy
Ei sisälly
Ei sisälly
Sisältyy
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Mobiili-/pilvitulostus
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tai yksityistä tulostamista varten (vaatii vähintään 16 Gt:n USB-muistitikun)
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Kopiointi- ja skannausmääritykset
Kopiointi- ja skannausominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Skannaa 80 yksipuolista tai 160 kaksipuolista sivua minuutissa A4- ja Letter-paperille.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
100 arkin kaksipäinen asiakirjansyöttölaite, jossa on automaattinen kaksipuolinen kopiointi ja skannaus
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
HP EveryPage -tekniikat, mukaan lukien ultraääninen monisyötön tunnistus
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sulautetun optisen merkintunnistusohjelman (OCR) avulla tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja josta voidaan suorittaa hakuja tietokoneella.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
SMART-tarratoiminto sisältää paperin reunan tunnistuksen automaattista sivun rajaamista varten.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Vähintään 100 merkkiä tekstiä sisältävien sivujen automaattinen suunnan valinta.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Automaattinen sävynsäätö määrittää jokaisen sivun kontrastin, kirkkauden ja taustan poiston.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Digitaalilähetysmääritykset
Digitaalilähetysominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Tiedostojen lähettäminen sähköpostiin, USB-laitteisiin ja jaettuihin kansioihin verkossa.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Tiedostojen lähettäminen SharePoint®-palveluun.
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Muut määritykset
Muut ominaisuudet
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Muisti: 7 Gt perusmuistia
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Massamuisti: HP:n suojattu High-Performance-kiintolevy, 2 x 320 Gt
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Suojaus: HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Värikosketusnäytön ohjauspaneeli
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisältyy
Sisäänvedettävä näppäimistö
Ei sisälly
Ei sisälly
Ei sisälly
Ei sisälly
Ei sisälly
Ei sisälly
Faksi
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen

Tuetut käyttöjärjestelmät

Varmista tulostimen yhteensopivuus tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa seuraavien tietojen avulla.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia HP PCL 6 -tulostinohjaimia ja macOS-käyttöjärjestelmän HP-tulostinohjaimia sekä ohjelmiston asennusohjelmaa.
Windows: Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna HP-tulostinohjain. Voit myös siirtyä tulostimen tukisivustoon http://www.hp.com/support/ljE82540MFP tai http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP ja ladata tulostinohjaimen tai asennusohjelman HP:n tulostinohjaimen asennusta varten
macOS: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com/LaserJet tai tulostintuen sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/LaserJet.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain on asennettu (Windowsia varten, tai verkosta saatava asennusohjelma macOS-käyttöjärjestelmää varten)
Windows 7 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows 10 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 V4 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston asennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
Windows Server 2016, 64-bittinen
Tulostinkohtaisen PCL 6 -tulostinohjaimen voi ladata tulostintuen sivustosta. Lataa ohjain ja asenna se käyttämällä Microsoftin Lisää tulostin -työkalua.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Lataa HP Easy Start osoitteesta 123.hp.com/LaserJet ja asenna tulostinohjain sen avulla.
huomautus:
Tuetut käyttöjärjestelmät voivat muuttua. Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa http://www.hp.com/support/ljE82540MFP tai http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD -ohjaintuesta osoitteesta www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
macOS
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
huomautus:
Windows-asennusohjelma asentaa HP Smart Device Agent Base -palvelun. Tiedostokoko on noin 100 kt. Sen ainoa toiminto on tarkistaa USB-portteihin liitetyt tulostimet tunneittain. Mitään tietoja ei kerätä. Jos USB-tulostin löytyy, se yrittää sitten löytää JetAdvantage-hallintaliittimen (JAMc) esiintymän verkossa. Jos JAMc löytyy, HP Smart Device Agent Base päivitetään suojatusti täydeksi Smart Device Agentiksi JAMc:stä, mikä mahdollistaa tulostettujen sivujen laskennan Managed Print Services (MPS) -tilissä. Älä asenna tätä palvelua vain tulostinohjaimen sisältäville verkkopaketeille, jotka on ladattu tulostinta varten osoitteesta hp.com ja asennettu käyttämällä ohjattua tulostimen asennusta.
Poista palvelun asennus siirtymällä Windowsin Ohjauspaneeliin ja valitsemalla Ohjelmat tai Ohjelmat ja toiminnot ja poista palvelu valitsemalla Lisää tai poista sovellus tai Poista ohjelman asennus. Tiedostonimi on HPSmartDeviceAgentBase.

Tulostimen mitat

Varmista, että tulostimelle on varattu riittävästi tilaa.
Kuva : Tulostimen mitat
Mallien E87640du, E87650du ja E87660du mitat
Mitta
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1. Korkeus
883,7 mm
1300,5 mm
2. Syvyys
764,3 mm
1188 mm
3. Leveys
585 mm
1013,3 mm
Paino
105,8 kg
Mallien E82540du, E82550du ja E82560du mitat
Mitta
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1. Korkeus
883,7 mm
1300,5 mm
2. Syvyys
764,3 mm
1188 mm
3. Leveys
585 mm
1013,3 mm
Paino
86,05 kg
huomautus:
Nämä arvot voivat muuttua. Lisätietoja on osoitteessa http://www.hp.com/support/ljE82540MFP tai http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Virrankulutus

Tarkista kunkin tulostimen tilan tai toiminnon virrankulutus.
Virrankulutus (keskimäärin watteina)
Tulostus
Valmis
Kopioiminen
Skannaaminen
Lepotila
Poissa käytöstä
1300 Wh
60 Wh
1300 Wh
100 Wh
1,07 W
0,1 W

Sähkötekniset tiedot

Tarkista sähkötekniset tiedot, mukaan lukien virtavaatimukset ja nimellisvirta.
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Sähkötekniset tiedot
Tekniset tiedot
110 voltin mallit
220 voltin mallit
Virransyöttö1
100–127 volttia (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz)
220–240 volttia (±6 %), 50/60 Hz (±2 Hz)
Nimellisvirta
10 ampeeria
6 ampeeria
1Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.

Äänipäästöt

Tarkista äänipäästöt, mukaan lukien äänitehon ja äänenpaineen taso.
Äänitehotaso
Akustiikka: Äänitehon taso (sivua minuutissa (ppm))
ISO 9296 -standardin mukaisesti
Tulostus (60 sivua minuutissa)
LwAD = < 7,5 beliä (A)
Tulostus (50 sivua minuutissa)
LwAD = < 7,3 beliä (A)
Tulostus (40 sivua minuutissa)
LwAD = < 7,0 beliä (A)
Kopioiminen
LwAD = < 7,7 beliä (A)
Äänenpaine
Akustiikka: Äänenpaineen taso (sivua minuutissa (ppm))
ISO 9296 -standardin mukaisesti
Tulostus (60 sivua minuutissa)
LpAm = 75 dB(A)
Tulostus (50 sivua minuutissa)
LpAm = 73 dB(A)
Tulostus (40 sivua minuutissa)
LpAm = 70 dB(A)
Valmis
LpAm = 30 dB(A)

Käyttöympäristöalue

Jotta tulostin toimii oikein, sen on sijaittava ympäristössä, joka täyttää tietyt vaatimukset.
Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17–25 °C
10–32,5° C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30–70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10–80 %