HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Tulostimen kuvat (du-mallit)

Tulostimen ja ohjauspaneelin keskeisimpien ominaisuuksien sijainti.

Tulostin edestä

Tulostimen etuosan ominaisuuksien sijainti.
Tulostin edestä
    Kuva : Tulostin edestä
  1. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kansi tukosten poistamista varten
  2. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen syöttölokero
  3. Automaattisen asiakirjansyöttölaitteen tulostelokero
  4. Ohjauspaneeli, jossa on värikosketusnäyttö (kallistuu ylöspäin näkyvyyden parantamiseksi)
  5. Tulostelokero
  6. Virtapainike
  7. Oikea luukku tukosten poistamista varten
  8. Lokero 1
  9. Etuluukku värikasettien käsittelyä varten
  10. Virtajohdon liitäntä
  11. Lokero 2
  12. Lokero 3
  13. HIP-laitteistoliitäntä lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
  14. Helppokäyttöinen USB-porttiLiitä USB-muistitikku, jos haluat tulostaa tai skannata ilman tietokonetta tai päivittää tulostimen laiteohjelmiston.Järjestelmänvalvojan on otettava tämä portti käyttöön ennen kuin sitä voidaan käyttää.

Tulostin takaa

Tulostimen takaosan ominaisuuksien sijainti.
Tulostin takaa
    Kuva : Tulostin takaa
  1. Muotoiluohjaimen suojus
  2. Liitäntäportit
  3. Sarja- ja tuotenumeron tarra

Liitäntäportit

Etsi liitäntäportit tulostimen muotoiluohjaimesta.
Liitäntäporttien näkymä
    Kuva : Liitäntäporttien näkymä
  1. USB-isäntäportit ulkoisille USB-laitteille (nämä portit on mahdollisesti peitetty)Helppokäyttöinen USB-tulostus ohjauspaneelin lähellä olevan USB-portin avulla.
  2. Paikka vaijerityyppiselle turvalukolle
  3. LAN-verkon (LAN) Ethernet (RJ-45) -verkkoportti
  4. Hi-Speed USB 2.0 -tulostusportti

Ohjauspaneelin näkymä

Ohjauspaneelista voidaan käyttää tulostimen toimintoja, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
huomautus:
Kallista ohjauspaneelia katselun helpottamiseksi.
Aloitusnäytöstä on pääsy tulostimen toimintoihin, ja siinä näkyy tulostimen nykyinen tila.
Voit palata aloitusnäyttöön milloin tahansa Aloitus -painikkeella. Kosketa tulostimen ohjauspaneelin vasemmassa reunassa olevaa Aloitus -painiketta tai kosketa useimpien näyttöjen vasemmassa yläkulmassa näkyvää Aloitus-painiketta.
huomautus:
Aloitusnäytössä esitetyt toiminnot voivat vaihdella tulostimeen määritettyjen asetusten mukaan.
Ohjauspaneelin näkymä
    Kuva : Ohjauspaneelin näkymä
  1. Aloitus -painike
  2. Nollaus-painike
  3. Kirjaudu sisään- tai Kirjaudu ulos -painike
  4. Tiedot -painike
  5. Ohje -painike
  6. Sovellukset-alue
  7. Kopioi-painike
  8. Aloitusnäytön sivun osoitin

Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin käyttäminen

Käytä tulostimen kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia seuraavilla toiminnoilla.
Kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin toiminnot
Toimi
Kuvaus
Esimerkki
Napautus
Napauta näytössä näkyvää kohdetta, kun haluat valita kohteen tai avata valikon. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Koskettamalla Asetukset-kuvaketta voit avata Asetukset-sovelluksen.
Pyyhkäisy
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä sivusuunnassa.
Pyyhkäise, kunnes Asetukset-sovellus tulee näyttöön.
Vieritys
Kosketa näyttöä ja siirrä sormea sivuttain, kun haluat vierittää näyttöä ylös tai alas. Jos selaat valikkoja, voit myös keskeyttää näytön vierityksen napauttamalla näyttöä nopeasti.
Selaa Asetukset-sovellusta.