HP-tulostimet - Tulosta missä tahansa HP Smart -sovelluksella.

Tämä asiakirja koskee HP:n langattomia tulostimia ja HP Smart -sovellusta Android- tai Apple iOS -älypuhelimissa ja -tableteissa sekä Windows 10- ja macOS-tietokoneita.
Print Anywhere on HP Smart -sovelluksen toiminto. Sillä voit tarkistaa tulostimen tilan ja lähettää tulostustöitä Android- tai Apple iOS -mobiililaitteella taikka Windows 10- tai macOS-tietokoneella, vaikka et ole tulostimen lähellä.

Vaihe 1: Asenna HP Smart

Print Anywhere -toiminto on käytettävissä vain tietyissä tulostimissa. Tarkista, onko tulostin yhteensopiva HP Smart -sovelluksen Print Anywhere -toiminnon kanssa.
huomautus:
Jos et halua asentaa HP Smart -sovellusta nyt, siirry kohtaan Mobiilitulostusratkaisut, jotta voit selvittää, tukeeko tulostin Print Anywhere -toimintoa.
  1. Lataa ja asenna tietokoneeseen HP Smart -sovellus osoitteesta 123.hp.com.
  2. Valitse tulostin HP Smart -sovelluksen aloitusnäytössä ja avaa tulostimen asetusnäyttö valitsemalla Tulostinasetukset.
  3. Tulostin tukee Print Anywhere -toimintoa, jos se näkyy kohdassa Asetukset tai Palvelut.
    Esimerkki Print Anywhere -yhteensopivuudesta HP Smart -sovelluksessa
    Esimerkki tulostimesta, joka tukee Print Anywhere -toimintoa

Vaihe 2: Print Anywhere -toiminnon ottaminen käyttöön

Ota käyttöön Print Anywhere -toiminto HP Smart -sovelluksessa. Lue käyttöjärjestelmääsi vastaava osio.
Jos Print Anywhere -toiminto on jo käytössä, siirry kohtaan Use Print Anywhere (Print Anywhere -toiminnon käyttö).

Vaihe 3: Print Anywhere -toiminnon käyttäminen

Tulosta etäyhteydellä, tarkista tulostimen tila ja ota kopioita laitteen kameralla, kun etäyhteys on muodostettu Print Anywhere -toiminnon avulla. Voit käyttää Print Anywhere -toimintoja, kun et ole tulostimen läheisyydessä ja käytössäsi on matkapuhelinverkko tai muu langaton verkko. Jotkin sovelluksen toiminnot ja tulostimen asetukset eivät ole käytettävissä Print Anywhere -yhteyksien kanssa.
  • Tulosta: Valitse Print (Tulosta) -ruudut HP Smart -sovelluksesta, jos haluat tulostaa asiakirjoja ja valokuvia. Voit etätulostaa Android-laitteista millä tahansa sovelluksella, jonka valikossa on tulostusvaihtoehto. Kun tulostat sovelluksesta, valitse luettelosta tulostin, jonka kohdalla on Remote (Etä)- ja pilvikuvake .
  • Kopiointi (vain Android/iOS): Valitse Kopioi-ruutu asiakirjan tai valokuvan kopioimista, muokkaamista tai tulostamista varten mobiililaitteen kameralla tai verkkokameralla. Kopioita ei tallenneta. Toiminto on käytettävissä vain tietyissä tulostimissa.
  • Tarkista tulostimen tila: Voit muun muassa tarkistaa mustemäärät tai hallita Instant Ink -tiliä ja tilata mustekasetteja.
Saat lisätietoja osoitteesta:

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tutustu näihin Print Anywhere -toimintoa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.