MyHPSupportin ohje

MyHPSupport on työkalu, jolla yrityskäyttäjät voivat lähettää ja seurata tukitapauksia. Yksityishenkilöiden, jotka tarvitsevat apua kotona käytettyjen tuotteiden kanssa, tulee pyytää apua HP:ltä.
huomautus:
HP on korvannut HP-passin uudella kirjautumiskokemuksella. Sillä on uusi ulkonäkö ja tuntuma, mutta sisäänkirjautuminen ei ole juurikaan muuttunut. Lue tiedot alta tai siirry usein kysyttyihin kysymyksiin tai käyttöoppaisiin saadaksesi lisätietoja uuden HP-kirjautumistilin rekisteröinnistä.
  • Jos sinulla oli aiemmin HP-passitili, sinun ei tarvitse luoda uutta HP-kirjautumistiliä. HP-passin käyttäjätunnus ja salasana on automaattisesti siirretty, ja ne toimivat uuden kirjautumiskokemuksen kanssa.
  • HP-passilla käyttäjät voivat luoda ja käyttää valitsemaansa käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessaan sisään. HP-kirjautuminen käyttää pelkkää sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos et pysty kirjautumaan sisään käyttäjätunnuksellasi, kokeile sen sijaan kirjautua sähköpostilla.
  • Saatat yhä nähdä vanhan HP-passin kirjautumiskokemuksen eri puolilla HP-sivustoa lyhyen aikaa. Uuden kirjautumiskokemuksen eivät ole taaksepäin yhteensopivia HP-passin kanssa.
  • Turvakysymyksiä ei enää käytetä salasanan nollaamiseen tai käyttäjätunnuksen noutamiseen. Sen sijaan käytetään tarkistuskoodimenetelmää.

MyHPSupport-käyttöopas ja videot

Käytä yksittäisiä MyHPSupport-käyttöopasta tai MyHPSupportin yrityksen käyttöopasta jos haluat lisätietoja MyHPSupport-tuetun ominaisuuksista ja tehtävistä tai katso jotain seuraavista videoista.

Tuottaako MyHPSupport ongelmia?

Jos MyHPSupportin rekisteröintiprosessi, rekisteröinnin sähköpostikutsusi tai kirjautumisprosessi tuottaa ongelmia, lue usein kysytyt kysymykset saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

Vielä avun tarpeessa?

Jos et voi ratkaista ongelmaa käyttämällä online-resursseja, ota yhteyttä alueesi MyHPSupport-tiimiin.