HP DesignJet 500-, 510- ja 800 -tulostimet - HP 11 -tulostuspään virheet

HP 11 -tulostuspäiden, joiden takuu on merkitty päättyväksi alla olevien päiväysten puitteissa, asentaminen saattaa epäonnistua, mikä johtaa tulostuspään virheestä kertovaan virheilmoitukseen.
Tulostuspää
Päiväykset, joita virhe koskee: (VVVVKKPP)
HP 11 Syaani, Magenta, Keltainen (C4811A, C4812A, C4813A)
Maaliskuu 2020 ja myöhemmät (merkitty muotoon 20200301 ja myöhemmät YYYYMMDD)
HP 11, musta (C4810A)
Huhtikuu 2020 ja myöhemmät (merkitty muotoon 20200401 ja myöhemmät YYYYMMDD)
Takuun päättymispäivä on merkitty tulostuspään pakkaukseen ja tulostuspäähän kuvan osoittamaan kohtaan.
HP 11 -tulostuspään takuun päättymispäivän sijainti
Jos tulostuspäässä ilmenee ongelmia, toimi seuraavasti:
  1. Jos tietokoneessa on Windows XP, 7, 8 tai 10 ja se on liitetty tulostimeen USB-yhteydellä, lataa zip-tiedosto, joka sisältää laiteohjelmiston.
  2. Avaa zip-tiedosto ja suorita HP DesignJet 500/800 -laiteohjelmiston päivitystyökalu A.05.01.
  3. Odota, kunnes päivitys on valmis, katkaise sitten tulostimen virta ja kytke se uudelleen.
  4. Jos edellä olevista ohjeista ei ole apua, ota yhteys HP:n tukeen ja pyydä uutta tulostuspäätä. Ota mieluummin yhteyttä suoraan HP:hen kuin jälleenmyyjään.