Samsung-lasertulostimet - Asiakirjojen suojattu tulostus Luottamuksellinen tulostus -tilassa

Johdanto

Ohjeet asiakirjojen suojattuun tulostukseen Luottamuksellinen tulostus -tilassa. Tällä toiminnalla voit tulostaa yksityisiä tai luottamuksellisia asiakirjoja, joihin muilla käyttäjillä ei ole pääsyä.

Luottamuksellinen tulostus -tilan vaatimukset

Luottamuksellinen tulostus -tilan käyttö edellyttää, että tulostimeen tai monitoimilaitteeseen on asennettu RAM- tai mekaaninen kiintolevy.

Asiakirjan tulostaminen Luottamuksellinen tulostus -tilassa

Tulosta asiakirja Luottamuksellinen tulostus -tilassa seuraavasti.
  1. Napsauta Windowsin tehtäväpalkin Windows-kuvaketta ja avaa asennetut tulostimet näyttävä ikkuna yhdellä seuraavista tavoista (käyttöjärjestelmästä riippuen):
    • Windows 10: Napsauta Asetukset-kuvaketta , napsauta Tulostimet ja skannerit ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 8 ja Windows 8.1: Valitse Ohjauspaneeli, Laitteisto ja äänet ja Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 7: Valitse Laitteet ja tulostimet.
  2. Napsauta suojatussa tulostuksessa käytettävää tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostusasetukset.
  3. Valitse Perus-välilehti, valitse kohdan Tulostustila vieressä oleva avattava luettelo ja valitse sitten Luottamuksellinen.
    huomautus:
    Tulostustila-asetus voi sijaita toisella välilehdellä käytetystä ohjelmistosta riippuen.
    Kuva : Valitse kohdan Tulostustila avattavasta luettelosta Luottamuksellinen
    Tulostustilan asetukset -valintaikkuna avautuu.
    Kuva : Tulostustilan asetukset -valintaikkuna
  4. Määritä tulostustyön nimi, käyttäjätunnus ja salasana:
    • Työn nimi: Anna tulostustyön nimi. Nimi auttaa tunnistamaan tiedoston, kun vapautat tulostustyön tulostimen ohjauspaneelilla. Muuta työn nimeä valitsemalla avattavasta luettelosta vaihtoehto Anna nimi.
      Kuva : Anna työn nimi
    • Käyttäjätunnus: Anna käyttäjätunnus. Käytät tunnusta kirjautumiseen, kun vapautat tulostustyön tulostimen ohjauspaneelilla. Muuta käyttäjätunnusta valitsemalla avattavasta luettelosta vaihtoehto Anna käyttäjätunnus.
      Kuva : Anna käyttäjätunnus
    • Salasana: Anna salasana. Käytät salasanaa kirjautumiseen, kun vapautat tulostustyön tulostimen ohjauspaneelilla. Salasanaa vaaditaan tiedoston tulostamiseen tai poistamiseen.
  5. Tallenna asetukset ja sulje valintaikkuna valitsemalla OK. Sulje tulostusasetusten valintaikkuna valitsemalla Käytä ja OK uudelleen.
  6. Avaa tulostettava asiakirja, valitse Tiedosto ja valitse sitten Tulosta.
  7. Napsauta suojattuun tulostukseen määrittämäsi tulostimen nimeä ja valitse Tulosta, jolloin työ lähetetään tulostimeen.
  8. Kun olet valmis tulostamaan asiakirjan, valitse tulostimen ohjauspaneelista Työn tila ja Suojattu tulostus.
    Suojatun tulostuksen loki tulee näkyviin.
    Kuva : Suojatun tulostuksen loki
  9. Syötä käyttäjätunnus ja salasana suojatun tulostuksen lokinäkymässä kosketusnäppäimistön avulla ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Suojatut tulostustyöt tulevat näkyviin.
    Kuva : Luettelo suojatuista tulostustöistä
  10. Valitse tulostettavan työn nimi ja valitse sitten Tulosta.
    Tulostin tulostaa työn ja poistaa tämän jälkeen asiakirjan muistista.