HP LaserJet M607 - M609, -monitoimilaite M631 - M633, E60055 - E60075, -monitoimilaite E62555 - E62575 - paperitukoksen virheviesti "13.B9.xx paper jam" tai koon virheviesti "Size Mismatch" näytetään ohjauspaneelilla

Ongelma

Paperitukoksen virheviesti ”13.B9.xx paper jam” tai koon virheviesti ”Size Mismatch” näytetään ohjauspaneelilla, kun yritetään tulostaa itseliimautuvalle paperille, liimapaperille tai painetiivistetylle materiaalille jollain seuraavista tulostimista:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M631
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M632
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M633
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62555
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62565
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62575

Ratkaisu

Vaihe 1: Lataa tulostimen laiteohjelmiston uusin versio

Varmista, että tulostimelle on asennettu laiteohjelmiston uusin versio.
  1. Tarkista tulostimeen asennetun laiteohjelmiston versio tulostamalla asetussivu.
    1. Pyyhkäise oikealle tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä ja valitse Reports (Raportit).
    2. Kosketa Reports (Raportit) -valikossa kohtaa Configuration/Status Pages (Asetus-/tilasivut).
    3. Valitse kohta Configuration Page (Asetussivu) ja kosketa Print (Tulosta) -painiketta.
    4. Tarkista asetussivulta Firmware Revision (Laiteohjelmiston versio) osiossa Device Information (Laitteen tiedot).
      (Esimerkiksi Laiteohjelmiston versio: 2406048_029638)
  2. Kirjoita hakukenttään tulostimesi malli ja paina näppäimistöllä Enter-näppäintä.
  3. Valitse vasemmasta ruudusta Software and Drivers (Ohjelmisto ja ajurit).
  4. Vaihda tarvittaessa käyttöjärjestelmä.
  5. Laajenna osio Firmware-FutureSmart 4.
  6. Tarkista, että asetussivulle on merkitty sama Firmware Revision (Laiteohjelmiston versio) kuin osioon Firmware-FutureSmart 4.
  7. Jos tulostimeen ei ole asennettu laiteohjelmiston uusinta versiota, napsauta Download (Lataa) ja valitse sitten Save (Tallenna).
  8. Selaa tallennetun tiedoston sijaintiin, napsauta .zip-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja pura kaikki tiedostot.
    Laiteohjelmistotiedoston tiedostotunniste on .bdl. Käytä joko USB-asemaa tai HP:n sulautettua verkkopalvelinta .bdl-tiedoston (laiteohjelmistotiedosto) asentamiseen.
    Katso ohjeet laiteohjelmiston päivittämiseen seuraavasta tukiasiakirjasta: Laiteohjelmiston päivittäminen USB-aseman tai sulautetun verkkopalvelimen avulla.

Vaihe 2: Aseta paperi oikein lokeroon

huomautus:
Vältä paperitukoksia varmistamalla, että et avaa lokeroa sen ollessa käytössä.
  1. Avaa lokero.
  2. Säädä paperin leveys- ja pituusohjaimet puristamalla sinisiä säätösalpoja ja siirtämällä ne paperin koon mukaiseen kohtaan.
  3. Varmista, että lisäät paperia tulostimen mallin mukaisella tavalla:
    • HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609, HP LaserJet Managed E60055, E60065 ja E60075: Lisää itseliimautuvan sivun liimautuva reuna kohti lokeron takaosaa kuvan mukaisesti (kuvateksti 1).
        Kuva : Liimautuva reuna takareunaa kohti
      1. Liimautuvan reunan sijainti: Kohti paperilokeron takareunaa
    • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M631, M632, M633, HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62555, E62565 ja E62575: Lisää itseliimautuva sivu liimautuva reuna kohti lokeron paperin pituusohjaimen vastakkaista puolta kuvan mukaisesti (kuvateksti yksi).
      1. Liimautuvan reunan sijainti: Kohti paperin pituusohjaimen vastakkaista puolta
  4. Sulje lokero.
    Jos tulostettu kuva on kääntynyt 1800, siirry seuraavaan vaiheeseen tulostetun kuvan kääntämiseksi suuntausasetuksella.

Vaihe 3: Määritä kuvan suuntauksen asetus

Riippuen tulostimen mallista käytä seuraavaa menetelmää kuvan suuntauksen muuttamiseksi:

Tulostinmallit ilman HP:n nitojaa/pinoamislaitetta (viimeistelyteline)

huomautus:
Seuraavat ohjeet koskevat seuraavia tulostinmalleja, joissa ei ole viimeistelyjalustaa: HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609, HP LaserJet Managed E60055, E60065 ja E60075.
  1. Pyyhkäise tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä oikealle ja valitse Settings (Asetukset) -kuvake.
    Kuva : Ohjauspaneelin asetuskuvake
  2. Kosketa Settings (Asetukset) -valikossa Print (Tulosta).
    Kuva : Tulostusasetukset
  3. Kosketa Print (Tulostus) -asetussivulla kohtaa Manage Trays (Hallinnoi lokeroita) ja valitse Image Rotation (Kuvan kääntö) -asetus.
    Kuva : Kuvan kääntöasetukset
  4. Valitse asetus Alternate (Vaihtoehtoinen).
    Kuva : Kuvan käännön vaihtoehtoinen asetus.
Tämä asetus kääntää tulostettua tekstiä tai kuvaa 1800.

Tulostinmallit, joihin on asennettu HP:n nitoja/pinoamislaite (viimeistelijalusta)

huomautus:
Seuraavat ohjeet koskevat seuraavia tulostinmalleja, joissa on viimeistelyjalusta: HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M631, M632, M633, HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62555, E62565 ja E62575.
  1. Valitse tietokoneellasi Laitteet ja tulostimet, napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostintasi ja valitse avautuvasta valikosta Tulostusasetukset.
  2. Napsauta Tulostusasetukset -ikkunassa Viimeistely-välilehteä.
  3. Valitse Suunta-osiossa Kierrä myötäpäivään 180 astetta -valintaruutu ja napsauta sitten Käytä.
  4. Napsauta OK ja jatka tulostusta.
    Kuva : Käännä 180 astetta -valintaruutu