HP LaserJet Enterprise - Tulostaminen ei toimi USB-yhteydellä

Ongelma

Tulostaminen HP LaserJet Enterprise -tulostimella käyttämällä HP FutureSmart -laiteohjelmiston versiota 4.0 ja USB-yhteyttä ei toimi.

Tulostimet, joita ongelma koskee

Ongelma koskee seuraavia tulostimia:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M631
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M632
  • HP LaserJet Enterprise -monitoimilaite M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise -monitoimilaite M681
  • HP Color LaserJet Enterprise -monitoimilaite M682
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62555
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62565
  • HP LaserJet Managed -monitoimilaite E62575
  • HP Color LaserJet Managed E65050
  • HP Color LaserJet Managed E65060
  • HP Color LaserJet Managed -monitoimilaite E67550
  • HP Color LaserJet Managed Flow -monitoimilaite E67560

Ratkaisu

Ratkaise ongelma seuraavasti:

Vaihe 1: Päivitä laiteohjelmisto uusimpaan versioon

1. Tulosta ohjauspaneelin kautta asetussivu.
    1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä pyyhkäisemällä Reports (Raportit).
    2. Valitse Configuration/Status Pages (Asetus-/tilasivut).
    3. Valitse Configuration Page (Asetussivu).
    4. Tulosta asetussivu valitsemalla Print (Tulosta).
    5. Huomaa asetussivun Device Information (Laitteen tiedot) -osion kohdat Firmware Revision (Laiteohjelmiston versio) ja Firmware Datecode (Laiteohjelmiston päivämääräkoodi).
  2. Siirry osioon Drivers & Downloads (Ajurit ja lataukset), valitse Printers (Tulostimet) ja valitse tai kirjoita sitten tulostimesi nimi.
  3. Laajenna laiteohjelmisto-osio.
  4. Varmista, että tulostimelle asennettu laiteohjelmiston versio on sama kuin se, joka on saatavilla Ajurit ja lataukset -sivulla.
    Varmista, että tulostimellesi on asennettu laiteohjelmiston uusin versio.
    Katso ohjeet laiteohjelmiston päivittämiseen seuraavasta tukiasiakirjasta:

Vaihe 2: Ota käyttöön Device USB (laite-USB) -asetus

Ota laite-USB-tila käyttöön jollain seuraavista tavoista:

Vaihe 3: Lisää tulostin käyttämällä USB-yhteyttä

1. Tarkista seuraavat vaatimukset:
    1. Tietokone on käynnissä ja yhteydessä Internetiin.
    2. Tulostin on päällä.
    3. Tulostimen takaosan USB-portin ja tietokoneen välille on liitetty USB-kaapeli.
  2. Määritä, onko tulostinajuri asennettu.
    • Jos voit käyttää tulostintasi, ajuri on asennettu eikä sinun tarvitse siirtyä tämän asiakirjan seuraavaan osioon.
    • Jos et voi käyttää tulostintasi, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  3. Asenna sisäänrakennettu tulostusajuri USB:llä yhdistettyyn tietokoneeseen Windows-käyttöjärjestelmällä.
    1. Avaa Ohjauspaneeli ja napsauta Laitteet ja tulostimet.
    2. Valitse Lisää tulostin.
    3. Valitse Windows-käyttöjärjestelmäsi mukainen valinta paikallisen tulostimen lisäämiseksi.
      • Jos tulostimesi on luettelossa, valitse se ja napsauta Seuraava.
        TAI
        Napsauta The printer I want isn't listed (Haluamani tulostin ei ole luettelossa) ja valitse sitten Add a local printer or network printer with manual settings (Lisää paikallinen tulostin tai verkkotulostin käyttäen manuaalisia asetuksia).
      • Valitse Add a local printer (Lisää paikallinen tulostin).
    4. Valitse Use an existing port (USB001: Virtual printer port for USB) (Käytä olemassa olevaa porttia (USB001: USB-näennäistulostinportti)) ja napsauta sitten Next (Seuraava).
    5. Napsauta Windows Update ja odota tulostusajureiden päivittymistä.
    6. Napsauta Manufacturer (Valmistaja) -ruudussa HP, Hewlett-Packard tai Hewlett Packard ja napsauta tulostimesi nimeä Printers (Tulostimet) -ruudussa.
    7. Napsauta Next (Seuraava) ja noudata näytön ohjeita ajurin asentamiseksi.
    8. Irrota tulostimen USB-kaapeli tietokoneesta ja liitä se uudelleen. Voit nyt käyttää tulostintasi.

Syy

Energiankulutuksen vähentämiseksi HP FutureSmart -laiteohjelmiston versiota 4.0 käyttävän HP LaserJet -tulostimen laite-USB-yhteys on tehtaalla poistettu käytöstä.