HP Color LaserJet Managed E55040 - Väriaineen keräysyksikön vaihtaminen

Johdanto

Seuraavissa tiedoissa esitellään tuotteen väriaineen keräysyksikkö ja sen vaihto-ohjeet.
Laite ilmoittaa, kun väriaineen keräysyksikkö on lähes täynnä tai täynnä. Kun se on täynnä, tulostus keskeytyy, kunnes väriaineen keräysyksikkö vaihdetaan.
Osta väriaineen keräysyksikkö (osanumero B5L37A) HP-osien verkkokaupasta osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
huomautus:
Väriaineen keräysyksikkö on kertakäyttöinen. Älä yritä tyhjentää väriaineen keräysyksikköä ja käyttää sitä uudelleen. Muutoin laitteen sisään saattaa joutua irtonaista väriainetta, joka voi heikentää tulostuslaatua. Palauta käytetty väriaineen keräysyksikkö kierrätettäväksi HP:n Planet Partners -ohjelman kautta.
  varoitus:
Jos väriainetta pääsee vaatteille, pyyhi se pois kuivalla kankaalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Väriaineen keräysyksikön poistaminen ja vaihtaminen

1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Kannen avaaminen
  2. Avaa laitteen yläosassa vasemmalla puolella oleva väriaineen keräysyksikön luukku.
    Kuva : Väriaineen keräysyksikön luukun avaaminen
  3. Vedä ulos väriaineen keräysyksikkö ja siihen liitetty luukku.
    Kuva : Poista väriaineen keräysyksikkö
  4. Poista uusi väriaineen keräysyksikkö pakkauksesta.
    Kuva : Uusi väriaineen keräysyksikkö
  5. Asenna uusi väriaineen keräysyksikkö ja liitetty luukku laitteeseen. Kohdista luukun kielekkeet laitteen uriin.
    Kuva : Asenna väriaineen keräysyksikkö
  6. Sulje väriaineen keräysyksikön luukku.
    Kuva : Väriaineen keräysyksikön luukun sulkeminen
  7. Sulje etuluukku.
    Kuva : Sulje luukku
    Käytetyn väriaineen keräysyksikön kierrätysohjeet toimitetaan uuden väriaineen keräysyksikön mukana.