HP Color LaserJet Managed E55040 - Paperin lisääminen lokeroon 1

Johdanto

Seuraavaksi kerrotaan paperin ja kirjekuorten lisäämisestä lokeroon 1. Tähän lokeroon mahtuu 100 arkkia paperia, jonka paino on 75 g/m2, tai 10 kirjekuorta.
  varoitus:
Älä lisää tai poista tulostusmateriaalia tulostuksen aikana, jotta ei syntyisi tukosta.
  1. Avaa lokero 1.
    Kuva : Avaa lokero 1
  2. Tue paperia vetämällä lokeron jatkoalusta ulos.
    Kuva : Vedä lokeron jatke ulos
  3. Levitä paperinohjaimet oikeaan leveyteen ja aseta sitten paperia lokeroon. Lisätietoja paperin suunnan määrittämisestä on kohdassa Lokeron 1 paperin suunta.
    Kuva : Lisää paperia
  4. Varmista, että paperi mahtuu paperinohjainten täyttörajojen sisään.
    Kuva : Pinon korkeusrajoitus
  5. Säädä sivuohjaimet niin, että ne koskettavat kevyesti paperinippua, mutta eivät taivuta paperia.
    Kuva : Säädä ohjaimia

Lokeron 1 paperin suunta

Kun käytät paperia, joka on lisättävä tietynsuuntaisesti, lisää se seuraavan taulukon mukaisesti.
huomautus:
Vaihtoehtoinen kirjelomaketila -asetukset vaikuttavat siihen, miten kirjelomakkeita ja esipainettuja papereita lisätään. Tämä asetus ei ole oletusarvoisesti käytössä. Kun käytät tätä tilaa, lisää paperia samoin kuin automaattista kaksipuolista tulostusta varten. Lisätietoja on kohdassa Vaihtoehtoisen kirjelomaketilan käyttö.
Paperityyppi
Kuvan suunta
Yksipuolinen tulostaminen
Kaksipuolinen tulostus tai vaihtoehtoinen kirjelomaketila käytössä
Kirjelomake tai esipainettu paperi
Pysty
Tulostettava puoli alaspäin
Yläreuna edellä
Tulostettava puoli ylöspäin
Alareuna edellä
Vaaka
Tulostettava puoli alaspäin
Yläreuna laitteen takaosaa kohti
Tulostettava puoli ylöspäin
Yläreuna laitteen takaosaa kohti
Rei'itetty paperi
Pysty tai vaaka
Reiät laitteen takaosaa kohti
Reiät laitteen takaosaa kohti

Vaihtoehtoisen kirjelomaketilan käyttö

Käyttämällä Vaihtoehtoinen kirjelomaketila -toimintoa voit lisätä kirjelomakkeita tai esipainettua paperia lokeroon samalla tavalla kaikkia töitä varten riippumatta siitä, teetkö yksi- vai kaksipuolisia tulosteita. Kun käytät tätä tilaa, lisää paperia samoin kuin automaattista kaksipuolista tulostusta varten.
Voit käyttää toimintoa aktivoimalla sen tulostimen ohjauspaneelin valikoista.

Vaihtoehtoisen kirjelomaketilan ottaminen käyttöön tulostimen ohjauspaneelin valikoiden avulla

1. Pyyhkäise tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä oikealta vasemmalle, kunnes Asetukset-valikko tulee näyttöön. Avaa valikko valitsemalla Asetukset-kuvake.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Lokeroiden hallinta
    • Vaihtoehtoinen kirjelomaketila
  3. Valitse Käytössä ja kosketa sitten Tallenna-painiketta tai paina OK-painiketta.