HP-tulostimet - Bluetooth-opas HP-tulostimille

Tämä asiakirja koskee Bluetooth-tulostusta tukevia HP-tulostimia.
Bluetooth on saatavilla joihinkin HP-tulostimiin langattoman tulostuksen vaihtoehdoksi. Tutustu seuraaviin Bluetooth-tulostimen yhteensopivuusluetteloihin ja määritä yhteys aloittaaksesi tulostuksen.
Lisätietoja Bluetooth Smartista on kohdassa Bluetooth Smart (Bluetooth, vähäinen virta) ja HP-tulostimet.

Tulostimet, joissa on sisäänrakennettu Bluetooth

Tietyissä HP-tulostimissa on sisäinen Bluetooth-radio, joka tukee pariliitosta tietokoneen, matkapuhelimen tai tabletin kanssa langatonta tulostusta varten.
  1. Käynnistä tulostimen Bluetooth-radio. Voit käyttää Bluetooth-asetuksia mallin mukaan painamalla Bluetooth-painiketta tai siirtymällä Asetukset- tai Verkko-valikkoon.
  2. Avaa tietokoneen tai mobiililaitteen Bluetooth-asetukset ja varmista, että toiminto on käytössä.
  3. Odota, että tulostimen nimi näkyy löydettävissä olevien laitteiden luettelossa. Valitse sitten tulostin ja vahvista, että haluat yhdistää laitteet.
  4. Avaa asiakirja tai valokuva, avaa Tulosta-valikko ja valitse sitten käytettävä tulostin.
Seuraavissa HP-tulostimissa on sisäinen Bluetooth-radio.
HP Officejet 100 -mobiilitulostin (L411)
HP Photosmart C8180-, C8183-, C8188-tulostimet
HP OfficeJet 150 Mobile All-in-One -tulostin (L511a)
HP Photosmart Premium All-in-One -tulostimet (C309)
Pienikokoinen HP Photosmart A646 -valokuvatulostin

Tulostimet, jotka edellyttävät sovitinta Bluetooth-tulostukseen

Jotkin vuonna 2008 ja aikaisemmin julkaistut HP DeskJet-, OfficeJet- ja Photosmart-tulostimet tukevat Bluetooth-tulostusta erikseen ostettavalla Bluetooth -sovittimella. Tuetut tulostimet ja HP:n Bluetooth sovittimet, kuten bt300 tai bt500, eivät ole enää myynnissä HP:llä. Jos omistat tuetun tulostimen, mutta sinulla ei ole sovitinta, voit edelleen löytää sellaisen verkkohuutokaupasta tai jälleenmyyjän verkkokaupasta.
Esimerkki HP:n Bluetooth-sovittimesta
Jos sinulla on yhteensopiva sovitin, aseta se USB- tai Pictbridge-porttiin, joka on yleensä tulostimen edessä tai sivulla. Varmista, että HP-ohjain ja ohjelmisto on asennettu (jos tulostat Windows- tai Mac-tietokoneesta). Yhdistä sitten tulostin tietokoneen tai mobiililaitteen Bluetooth-asetusten kautta.
Esimerkkejä HP Bluetooth -sovittimen asettamisesta USB- tai Pictbridge-porttiin tulostimen etuosassa tai sivulla
Seuraavat HP-tulostimet tukevat tulostamista Bluetooth-yhteydellä sovittimen avulla.
HP OfficeJet 450-, 460-mobiilitulostimet
HP Photosmart 8400 -tulostimet
HP Deskjet 6940-, 6980-tulostimet
HP Photosmart 8450 -valokuvatulostimet
HP Officejet 6300 -tulostimet
HP Photosmart A310 -tulostimet
HP Officejet 7200-, 7300-, 7400-tulostimet;
HP Photosmart A430 -tulostimet
HP Officejet H470 -mobiilitulostimet
HP Photosmart A510 -tulostimet
HP Officejet J6480 All-in-One -tulostin
HP Photosmart A512-, A516-, A530-valokuvatulostimet
HP Officejet Pro 8500 -tulostimet (A909)
HP Photosmart A610-, A620-, A630-valokuvatulostimet
HP Officejet Pro L7500-, L7650-, L7680-, L7780-tulostimet
HP Photosmart A710 -valokuvatulostimet
HP Photosmart 320-, 330-, 370-, 380-tulostimet
HP Photosmart A820 Home Photo Center
HP Photosmart 420-, 470-, 475-tulostimet
HP Photosmart C5100-, C5200-, C5300-, C5500-tulostimet
HP Photosmart 2600-, 2700 -tulostimet
HP Photosmart C6100-, C6200-, C6300-tulostimet
HP Photosmart 3100-, 3200-, 3300-tulostimet
HP Photosmart C7100-, C7200-tulostimet
HP Photosmart 7830-, 7850-tulostimet
HP Photosmart D5160-, D5163 -tulostimet
HP Photosmart 8030-, 8050-tulostimet
HP Photosmart D7100-, D7200-, D7300-, D7400-, D7560-tulostimet
HP Photosmart 8150 Photo -tulostin
HP Photosmart Plus All-in-One -tulostin (B209)
HP Photosmart 8238-, 8250-tulostimet