HP Officejet 4610 All-in-One-, Officejet 4620-, Deskjet Ink Advantage 4610- ja Deskjet Ink Advantage 4620 e-All-in-One -tulostinsarjat - All-in-One-laitteen (laitteiston) asentaminen

Johdanto

Tässä ohjeessa selitetään tuotteen fyysisten osien asennuksen vaiheet. Suorita nämä vaiheet ennen kuin asennat tuoteohjelmiston tietokoneellesi.
Tämä asiakirja sisältää laitteen asennuksen seuraavat vaiheet:
  • All-in-One -laitteen purkaminen pakkauksesta
  • Tulostelokeron asettaminen
  • Virtajohdon kytkeminen
  • All-in-One-laitteen käynnistäminen
  • Ohjauspaneelin kielen ja maan/alueen asettaminen
  • Kasettien asentaminen
  • Paperin lisääminen ja laitteen kohdistaminen
  • Ohjauspaneelin päivämäärän ja kellonajan asettaminen

Etsitkö ohjainta?

Jos et ole vielä asentanut laitteistoa, asenna se ensin tämän asiakirjan ohjeiden mukaan. Jos olet jo asentanut laitteiston ja etsit vain ohjainta ladattavaksi, napsauta linkkiä HP:n ohjelmisto- ja ohjainlataukset.

All-in-One-laitteen asetusten määrittäminen

Noudata ohjeita järjestyksessä.

Vaihe 1: All-in-One -laitteen purkaminen pakkauksesta

Pura laite pakkauksesta näiden ohjeiden mukaisesti.
  1. Poista laitteen edestä kaikki teipit ja pakkausmateriaalit.
    huomautus:
    Tulostelokero on teipattu automaattisen asiakirjansyöttölaitteen lokeron päälle. Aseta se syrjään, kunnes olet valmis asentamaan sen.
    Kuva : Poista pakkausmateriaalit laitteen edestä
    Kuva: Poista pakkausmateriaalit laitteen edestä
  2. Käännä tuote ympäri, jotta pääset käsiksi sen takaosaan.
  3. Poista laitteen takaa kaikki teipit ja pakkausmateriaalit.
    Kuva : Poista pakkausmateriaalit laitteen takaa
    Kuva: Poista pakkausmateriaalit laitteen takaa
  4. Käännä tuote ympäri uudelleen, jotta pääset käsiksi sen etuosaan.
  5. Etsi tulostimen vasemmalla ja oikealla sivulla olevat kaksi hahloa.
    Kuva : Etsi tulostimen sivuilla olevat kaksi hahloa
    Kuva: Etsi tulostimen sivuilla olevat kaksi hahloa
  6. Liu’uta sormesi kahteen hahloon ja avaa kasettitilan luukku nostamalla sitä ylöspäin.
    Kuva : Avaa tulostinkasettiluukku
    Kuva: Avaa tulostinkasettiluukku
  7. Poista kaikki teipit ja pakkausmateriaalit laitteen sisältä.
  8. Sulje kasettitilan luukku.
    Kuva : Sulje kasettitilan luukku
    Kuva: Sulje kasettitilan luukku
  9. Kierrätä pakkausmateriaali.
    Kuva : Kierrätä pakkausmateriaali
    Kuva: Kierrätä pakkausmateriaali

Vaihe 2: Tulostelokeron asettaminen

1. Ota esiin tulostelokero, jonka asetit sivuun vaiheessa 1.
  2. Liu'uta tulostelokeron pyöreitä tappeja laitteeseen syöttölokeron yläpuolella.
  3. Työnnä tulostelokeroa laitteeseen, kunnes se napsahtaa paikoilleen.
    Kuva : Napsauta tulostelokero paikalleen
    Kuva: Napsauta tulostelokero paikalleen
  4. Vedä tulostelokeron jatke ulos ja nosta sitten paperipidäke.
    Kuva : Vedä tulostelokeron jatke ulos
    Kuva: Lokeron jatkeen vetäminen ulos

Vaihe 3: Kytke virtajohto

1. Käännä tuote ympäri, jotta pääset käsiksi sen takaosaan.
  2. Kytke virtajohto laitteen taakse.
  3. Liitä virtajohdon toinen pää pistorasiaan.
    Kuva : Kytke virtajohto
    Kuva: Kytke virtajohto

Vaihe 4: All-in-One-laitteen käynnistäminen

1. Kytke virta tuotteeseen painamalla virtapainiketta ().
    Kuva : Virtapainikkeen painaminen
    Kuva: Paina virtapainiketta
  2. Toimi ohjauspaneelin näytön kehotusten mukaisesti.

Vaihe 5: Kielen ja maan/alueen määrittäminen

Määritä laitteen kieli ja maa/alue näiden ohjeiden mukaisesti.
  1. Kun ohjauspaneelin näyttöön tulee kehote, paina () alanuolen vieressä olevaa painiketta (), kunnes haluamasi kieli näkyy OK-painikkeen vieressä. Valitse sitten OK.
  2. Vahvista valinta painamalla Kyllä-valinnan vieressä olevaa painiketta.
    Kuva : Aseta kieli
    Kuva: Aseta kieli
  3. Paina alanuolen () vieressä olevaa painiketta, kunnes haluamasi Maa/alue näkyy OK-valinnan vieressä. Paina sitten OK-valinnan vieressä olevaa painiketta.
  4. Vahvista valinta painamalla Kyllä-valinnan vieressä olevaa painiketta.
  5. Aloita laitteen asennus painamalla OK-valinnan vieressä olevaa painiketta.

Vaihe 6: Kasettien asentaminen

Asenna laitteen mukana toimitetut kasetit näiden ohjeiden mukaisesti.
Kuva : Pakkauksessa toimitetut kasetit
Kuva: Pakkauksessa toimitetut kasetit.
  1. Etsi tulostimen vasemmalla ja oikealla sivulla olevat kaksi hahloa.
    Kuva : Etsi tulostimen sivuilla olevat kaksi hahloa
    Kuva: Etsi tulostimen sivuilla olevat kaksi hahloa
  2. Liu’uta sormesi kahteen hahloon ja avaa kasettitilan luukku nostamalla sitä ylöspäin. Vaunu siirtyy värikasetin luukun kohdalle.
    Kuva : Avaa tulostinkasettiluukku
    Kuva: Avaa tulostinkasettiluukku
  3. Poista yhden kasetin muovikääre vetämällä oranssia kielekettä suoraan taaksepäin.
    Kuva : Muovikääreen poistaminen
    Kuva: Poista kasetin muovikääre
  4. Napsauta oranssi tulppa irti kasetista kiertämällä sitä vastapäivään.
    Kuva : Oranssin tulpan poistaminen
    Kuva: Mustekasetin oranssin suojuksen poistaminen
  5. Liu'uta mustekasetti oikeaan kasettipaikkaan kuvassa osoitetulla tavalla. Kasetin ja tulostuspään värikoodattujen kuvakkeiden on vastattava toisiaan.
    Kuva : Kasetin asettaminen
    Kuva: Kasetin työntäminen kasettipaikkaan
  6. Paina kasettia, kunnes se napsahtaa tukevasti paikalleen.
    Kuva : Mustekasetin painaminen paikalleen
    Kuva: Mustekasetin painaminen kasettipaikkaan
  7. Toista vaiheet jokaiselle kasetille.
  8. Kasettitilan luukun sulkeminen.
    Kuva : Kasettitilan luukun sulkeminen
    Kuva: Kasettitilan luukun sulkeminen

Vaihe 7: Lisää syöttölokeroon paperia

1. Vedä syöttölokeroa mahdollisimman paljon ulos.
    Kuva : Vedä syöttölokero ulos
    Kuva: Vedä syöttölokeroa mahdollisimman paljon ulos
  2. Liu’uta paperin leveysohjaimia mahdollisimman paljon ulospäin.
  3. Tarkista, että paperi ei ole revennyt, rypistynyt tai vioittunut.
  4. Napauta paperipinon yhtä reunaa tasaista alustaa vasten ja varmista, että pino on tasainen ja suorassa.
  5. Aseta paperit syöttölokeroon tulostuspuoli alaspäin ja lyhyt reuna eteenpäin. Varmista, että paperipino mahtuu lokeroon ja että se ei ulotu lokeron yläreunan lovien yläpuolelle.
    Kuva : Lisää syöttölokeroon paperia
    Kuva: Lisää syöttölokeroon paperia
  6. Siirrä paperinleveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne pysähtyvät paperin reunoihin, mutta eivät taivuta paperia.
  7. Vahvista paperin lisäys painamalla OK-valinnan vieressä olevaa painiketta ().
  8. Odota, että laite kohdistaa tulostuspäät ja tulostaa sen jälkeen kohdistussivun.
  9. Nosta skannerin kantta.
    Kuva : Skannerin kannen nostaminen
    Kuva: Skannerin kannen nostaminen
  10. Aseta kohdistussivu tulostuspuoli alaspäin skannerin lasin oikeaan etukulmaan.
    Kuva : Kohdistussivun asettaminen skannerin lasille.
    Kuva: Kohdistussivun asettaminen skannerin lasille.
  11. Sulje skannerin kansi.
  12. Skannaa kohdistussivu painamalla OK-kohdan vieressä olevaa painiketta ().

Vaihe 8: Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

1. Paina laitteen ohjauspaneelin Asetukset-painiketta () uudelleen.
  2. Paina alanuolen () vieressä olevaa painiketta (), kunnes Asetukset näkyy OK-kohdan vieressä. Paina sitten OK-kohdan vieressä olevaa painiketta.
  3. Valitse OK-kohdan vieressä olevalla painikkeella Päivämäärä ja aika.
  4. Määritä päivämäärä ohjauspaneelin näppäimistön numeropainikkeilla.
  5. Määritä oikea aika ohjauspaneelin numeronäppäimistöllä ja paina sitten OK-kohdan vieressä olevaa painiketta.
  6. Palaa päävalikkoon painamalla Aloitus-painiketta ().