HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276n- ja M276nw-tulostinsarjan tulostinlaitteiston asentaminen

Johdanto

Tässä ohjeessa selitetään tuotteen fyysisten osien asennuksen vaiheet. Suorita nämä vaiheet ennen kuin asennat tuoteohjelmiston tietokoneellesi.
Tämä asiakirja sisältää tulostimen asennuksen seuraavat vaiheet:
  • Pura tulostin pakkauksestaan.
  • Tarkasta pakkauksen sisältö.
  • Valmistele mustekasetit.
  • Kytke virtajohto.
  • Kytke virta.
  • Lisää tavallista paperia.

Tulostimen asentaminen

Noudata ohjeita järjestyksessä.

Vaihe 1: Tarkasta pakkauksen sisältö

Sisältö saattaa vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso pakkauksen luetteloa mukana toimitetuista tuotteista.

Vaihe 2: Poista pakkausmateriaali ja valmistele sitten mustekasetit.

Poista kaikki pakkausmateriaalit tulostimesta ja valmistele sitten mustekasetit tulostamista varten näiden ohjeiden mukaisesti.
  1. Poista HP-tulostin pakkauksesta ja poista sitten pakkausmateriaalit.
    Kuva : Pura HP-tulostin pakkauksesta
    Kuva: Pura HP-tulostin pakkauksesta
  2. Aseta tulostin tukevaan, hyvin ilmastoituun ja pölyttömään paikkaan suojaan suoralta auringonvalolta.
  3. Avaa kasettitilan luukku.
    Kuva : Avaa tulostinkasettiluukku
    Kuva: Avaa kasettitilan luukku.
  4. Vedä kasettilaatikko ulos.
    Kuva : Vedä kasettilaatikko ulos
    Kuva: Vedä kasettilaatikko ulos.
  5. Poista mustekasetin sinettiteippi. Etsi yhden mustekasetin vasemmalla puolella oleva oranssi rengas ja poista sitten sinettiteippi vetämällä rengasta suoraan ylöspäin.
    Toista nämä vaiheet ja poista sinettiteipit muista mustekaseteista. Hävitä sitten sinettiteipit.
    Kuva : Poista sinettiteippi ja hävitä se sitten
    Kuva: Poista sinettiteippi ja hävitä se sitten.
  6. Työnnä kasettilokero tulostimeen.
    Kuva : Työnnä kasettilokero tulostimeen
    Kuva: Työnnä kasettilokero tulostimeen.
  7. Sulje kasetin suojakansi ja poista sitten suojakalvo ohjauspaneelin näytöstä.
    Kuva : Sulje kasetin suojakansi ja poista sitten suojakalvo näytöstä
    Kuva: Sulje kasetin suojakansi ja poista sitten suojakalvo näytöstä.
  8. Käännä tulostin ympäri siten, että pääset käsiksi sen takaosaan.
  9. Avaa takaluukku.
  10. Poista tulostimen sisäpuolelta pakkausmateriaalit ja hävitä ne.
    Kuva : Poista pakkausmateriaalit tulostimen takapuolelta ja hävitä ne
    Kuva: Poista pakkausmateriaalit tulostimen takapuolelta ja hävitä ne.

Vaihe 3: Lataa paperi

Lisää paperia paperin syöttölokeroon seuraavasti.
Noudata ohjeita järjestyksessä.
  1. Vedä paperin syöttölokero ulos.
    Kuva : Vedä paperin syöttölokero ulos
    Kuva: Vedä paperin syöttölokero ulos.
  2. Siirrä paperin leveys- ja pituusohjaimet ääriasentoihin.
    Kuva : Paperinohjainten siirtäminen ulospäin
    Kuva: Paperinohjainten siirtäminen ulospäin.
  3. Aseta paperi syöttölokeroon niin, että sen tulostuspuoli on ylöspäin. Työnnä paperia eteenpäin niin pitkälle kuin se menee.
    huomautus:
    Älä täytä paperin syöttölokeroa liikaa. Varmista, että paperipino mahtuu lokeroon ja että se ei ulotu ohjaimien yläreunan yläpuolelle.
  4. Siirrä paperin pituus- ja leveysohjaimia sisäänpäin, kunnes ne ovat paperin reunoja vasten.
    Kuva : Lisää paperia ja siirrä paperinohjaimia sisäänpäin
    Kuva: Lisää paperia ja siirrä paperinohjaimia sisäänpäin.
  5. Sulje paperin syöttölokero.
    Kuva : Sulje paperin syöttölokero
    Kuva: Sulje paperin syöttölokero.

Vaihe 4: Ohjauspaneelin näytön säätäminen

Nosta varovasti ohjauspaneelin näyttöä haluamaasi asentoon.
Kuva : Ohjauspaneelin näytön säätäminen
Kuva: Säädä ohjauspaneelin näyttö.

Vaihe 5: Kiinnitä virtajohto ja kytke virta

1. Liitä virtajohto tulostimen takaosaan.
  2. Kytke virtajohto pistorasiaan.
    Kuva : Kytke virtajohto
    Kuva: Virtajohdon kytkeminen.
  3. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta. Tulostin alustetaan ja se kalibroi itsensä.
    Kuva : Virtapainikkeen painaminen
    Kuva: Paina virtapainiketta.
  4. Odota, että laite on valmiustilassa eikä siitä kuulu ääntä. Älä liitä USB-kaapelia vielä.
    Kuva : Älä liitä USB-kaapelia vielä
    Kuva: Älä liitä USB-kaapelia vielä.

Vaihe 6: Kielen valitseminen

Valitse tulostimen ohjauspaneelin kieli näiden ohjeiden mukaisesti.
  1. Kosketa tulostimen ohjauspaneelissa Asetukset-kuvaketta ().
  2. Valitse Järjestelmän asetukset ja valitse sitten Kieli.
  3. Valitse tarvittaessa alanuoli () ja etsi haluamasi kieli luettelosta.
  4. Kosketa haluamaasi kieltä ja vahvista sitten kielivalinta valitsemalla Kyllä.
    huomautus:
    Jos valitset väärän kielen, valitse Ei ja valitse sitten oikea kieli.
  5. Valitse tarvittaessa alanuoli () ja etsi haluamasi maa/alue luettelosta.
  6. Kosketa haluamaasi maata/aluetta ja vahvista sitten maa-/aluevalinta valitsemalla Kyllä.
  7. Palaa aloitusnäyttöön koskettamalla Aloitus-kuvaketta ().

ePrintin käytön aloittaminen

ePrintin avulla voit pysyä yhteydessä ja olla tuottelias matkallakin. ePrintin avulla voit tulostaa suoraan HP:n ePrint-tulostimelle älypuhelimen, kannettavan tietokoneen tai muun mobiililaitteen kautta.
HP ePrint
Kuva: ePrint-logo
Saat lisätietoja ePrintin asentamisesta ja käytöstä valitsemalla HP ePrintin asennus ja käyttö.