• Palaute

HP DeskJet 3630-, 4720-tulostimet - Mustekasettien vaihtaminen

Tämä asiakirja koskee seuraavia All-in-One-tulostimia: HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3634, 3635, 3636, 3637, 3638, 3639, DeskJet Ink Advantage 3635, 3636, 3638 ja DeskJet Ink Advantage Ultra 4729.
Vaihda mustekasetit, joiden muste on vähissä tai loppunut, uusiin, aitoihin HP-mustekasetteihin.

Videoesittely

Tässä videossa näytetään, kuinka mustekasetti vaihdetaan HP DeskJet 3634 -tulostimessa.

Vaihe 1: Mustekasettien vaihtaminen

Vaihda mustekasetti tai mustekasetit, joiden Ink Level (Mustetaso) -kuvake vilkkuu.
  1. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta, jos laite ei ole jo käynnissä.
  2. Lisää syöttölokeroon tavallista valkoista paperia.
  3. Avaa ulkoluukku.
    Kuva : Avaa ulkoluukku
    Kuva: Avaa ulkoluukku
  4. Avaa mustekasettitilan luukku.
    Kasettivaunu siirtyy tulostimen keskelle.
    Odota, kunnes vaunu on paikallaan eikä siitä kuulu ääntä.
    Kuva : Avaa mustekasettitilan luukku
    Kuva: Avaa mustekasettitilan luukku
  5. Vapauta mustekasetti painamalla sitä kevyesti alaspäin ja vedä se sitten ulos paikastaan.
    Kuva : Poista mustekasetti
    Kuva: Poista mustekasetti
  6. Poista uusi mustekasetti pakkauksestaan ja poista sitten sen muoviteippi.
      varoitus:
    Älä yritä poistaa kuparista johdinliuskaa.
    Älä kosketa kuparinvärisiä pintoja tai mustesuuttimia. Älä kiinnitä suojateippiä takaisin kosketuspintoihin. Näiden osien käsittely voi aiheuttaa tukkeumia, musteensyöttöhäiriöitä ja sähkökytkentöjen heikkenemistä.
    Kuva : Poista muoviteippi
    Kuva: Poista muoviteippi, äläkä koske kosketuspintoihin tai mustesuuttimiin
  7. Pidä kiinni mustekasetin reunoista siten, että suuttimet osoittavat tulostimeen, ja työnnä kasetti paikalleen. Varmista, että mustekasetti on asennettu oikeaan kasettipaikkaan.
    • Aseta kolmivärikasetti () vasemmanpuoleiseen paikkaan.
    • Asenna musta kasetti () oikeanpuoleiseen paikkaan.
  8. Työnnä mustekasettia kasettipaikkaan, kunnes se napsahtaa paikalleen.
    Kuva : Napsauta mustekasetti paikalleen
    Kuva: Napsauta mustekasetti paikalleen
  9. Asenna toinen kasetti tarvittaessa edellisten ohjeiden mukaisesti.
  10. Sulje mustekasettitilan luukku.
    Kuva : Sulje mustekasettitilan luukku
    Kuva: Sulje mustekasettitilan luukku
  11. Sulje ulkoluukku.
    Kuva : Sulje ulkoluukku
    Kuva: Sulje ulkoluukku
  12. Noudata tietokoneen näyttöön tulevia ohjeita.
  13. Odota 30 sekuntia, että kohdistussivun automaattinen tulostus alkaa.
    huomautus:
    Tulostin tulostaa automaattisesti kohdistussivun vain kun uusi mustekasetti on asennettu.

Vaihe 2: Mustekasettien kohdistaminen

Kohdistussivun skannaaminen auttaa tulostinta kohdistamaan mustekasetit ja takaamaan parhaan tulostuslaadun.
  1. Nosta skannerin kansi ylös.
  2. Aseta kohdistussivu tulostuspuoli alaspäin skannerin lasin oikeaan etukulmaan. Noudata skannerin lasin viereen kaiverrettua opasta asettaessasi kohdistussivua tuotteeseen.
    Kuva: Aseta kohdistussivu skannerin lasille
  3. Sulje skannerin kansi.
  4. Paina tulostimen ohjauspaneelin Start Copy Black (Kopioi, Musta) -painiketta tai Start Copy Color (Kopioi, Väri) -painiketta .
    Tulostin kohdistaa mustekasetit.
    huomautus:
    Jos kohdistussivu ei tulostu automaattisesti, voit tulostaa kohdistussivun manuaalisesti HP Printer Assistant -ohjelmistolla (Windows) tai tulostusapuohjelmalla (macOS tai OS X).

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Seuraavassa on luettelo mustekasettien vaihtoa koskevista usein kysytyistä kysymyksistä.