Tuotteen tekniset tiedot HP LaserJet Pro M15a -tulostin (W2G50A)

Tuotteen nimi

Mallinimi
HP LaserJet Pro M15a -tulostin
Tuotenumero
W2G50A

Sisältyvät varusteet ja lisävarusteet

Pakkauksen sisältö
HP LaserJet Pro M15a -tulostin; Valmiiksi asennettu alkuperäinen musta HP LaserJet -aloitusvärikasetti (n. 500 sivua); Aloitusopas; Asennusohje; Tukiesite; Takuuopas; Ohjelmiston ohjaimet ja oppaat CD-ROM-levyllä; Virtajohto

Liitettävyys

Portit
Hi-Speed USB 2.0 ­portti
Langattomat ominaisuudet
Ei

Ympäristö

Äänitehotaso
6,5 B(A)
Käyttökosteusalue
30–70 % suhteellinen kosteus
Säilytyskosteus
10–90 prosentin suhteellinen kosteus
Suositeltu käyttölämpötila-alue (Celsius)
17,5–25°C
Säilytyslämpötila-alue (Celsius)
-20–60 °C
Ympäristövaatimukset
Elohopeaton

Muisti

Muisti, vakio
8 Mt
Muisti, enintään
8 Mt

Mobiilitulostus

Mobiilitulostuspalvelut
Ei

Verkkoratkaisut

Tuki verkkoyhteyskäytännöille
Ei

Paperin käsittely

Syöttökapasiteetti
Jopa 150 arkkia
Tulostelokeron kapasiteetti
Jopa 100 arkkia
Tuetut materiaalikoot (metrijärjestelmä)
A4; A5; A6; Kirjekuoret (C5, DL); Mukautettu
Materiaalikoot, mukautettu (metrijärjestelmä)
105×148 – 216×297 mm
Tulostusmateriaalityypit
Tavallinen paperi, kirjekuori, postikortti, etiketti
Materiaalin paino, tuettu (metrijärjestelmä)
65–120 g/m²

Fyysiset mitat

Enimmäismitat (L x S x K, metrijärjestelmä)
346 × 348 × 280 mm
Paino (metrijärjestelmä)
3,8 kg

Virta

Energiansäästötekniikka
HP Auto-on/Auto-off -tekniikka
Virtalähteen tyyppi
Käyttöjännite määräytyy tulostimen myyntimaan tai ­alueen mukaan. Älä muuta käyttöjännitettä. Muutoin tulostin voi vahingoittua ja tuotteen takuu voi mitätöityä.
Virtalähde
220 – 240 V nimellisjännite +/-10 % (vähintään 198 V, enintään 264 V), 50 – 60Hz nimellistaajuus +/-3Hz (vähintään 47Hz, enintään 63Hz)
Virrankulutus
210 W (tulostettaessa), 2,2 W (valmiustilassa), 0,4 W (virransäästötilassa), 0,1 W (manuaalinen sammutus), 0,1 W (automaattinen sammutus, manuaalinen käynnistys), 0,4 W (automaattinen sammutus, käynnistys USB:n kautta)

Tulostuskasetit

Värikasettien määrä
1 musta
Vaihtomustesäiliöt
CF244AHP 44A alkuperäinen musta LaserJet -värikasetti (1 000 sivua)
Vaihtosäiliöt, alaviite
Ilmoitettu riittoisuus on ISO/IEC 19752:n mukainen jatkuvassa tulostuksessa. Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavien kuvien ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Tulostustiedot

Tulostustekniikka
Laser
Tulostustarkkuus (paras)
Jopa 600 × 600 x 1 dpi
Suurin mahdollinen tulostusalue (metrijärjestelmä)
216 x 297 mm
Kuukausittainen kapasiteetti
Jopa 8 000 sivua
Tulostuskielet
PCLmS; URF; PWG
Tulostimen kehittyneet ominaisuudet
HP Auto-On/Auto-Off

Sääntelyviranomaisten tekniset tiedot

Energiatehokkuus
ENERGY STAR® -merkitty; EPEAT® Silver
Turvallisuus
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013/EN60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013; IEC 60825-1:2014 / EN 60825-1:2014 (luokan 1 laser-/LED-tuote); IEC 62479:2010/EN 62479:2010
Sähkömagneettinen yhteensopivuus
CISPR 22:2008 & CISPR 32:2012/EN 55032:2012 - luokka B, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010

Tietoturva

Suojauksen hallinta
Salasanalla suojattu verkon sisäinen Web-palvelin

Järjestelmävaatimukset

Windows-käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, 8.1, 8, 7: 32- tai 64-bittinen, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-/DVD-asema tai internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer.
Macintosh-tietokoneen järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Apple macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa; Internet-yhteys tarvitaan; USB
Yhteensopivat verkkokäyttöjärjestelmät
Windows 10, 8.1, 8, 7: 32-bittinen tai 64-bittinen, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer Apple macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa; Internet-yhteys tarvitaan; USB-Linux (Katso lisätietoja osoitteesta https://developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)
Käyttöjärjestelmä (tuki-ilmoitus)
Ei tue Windows® XP:tä (64-bittistä) eikä Windows Vistaa® (64-bittistä). Mukana toimitettava ohjelmisto ei tue kaikkia yhteensopivia käyttöjärjestelmiä; Täydellinen ohjelmistoratkaisu on käytettävissä vain Windows 7:ssä ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä; Windows Server 2008 R2:lle (64-bittinen), 2012:lle (64-bittinen), 2012 R2:lle (64-bittinen), 2016:lle (64-bittinen) asennetaan vain tulostinohjaimet. Windows RT -käyttöjärjestelmä tableteille (32/64-bittinen) käyttää yksinkertaistettua HP-tulostinohjainta (sisäänrakennettuna RT-käyttöjärjestelmässä); Linux-järjestelmissä käytetään OS HPLIP -ohjelmistoa.

Takuu

Takuu
Yhden vuoden rajoitettu takuu