HP OfficeJet 7500A (E910a ja E910c) Wide Format e-All-in-One -tulostimet - Automaattinen asiakirjojen syöttölaite ei poimi paperia

Ongelma
Kun skannaan, kopioin tai faksaan automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen avulla, laite ei poimi yhtään sivua.
Yritä selvittää ongelma seuraamalla näitä ratkaisukeinoja tässä järjestyksessä. Kun jokin näistä vaiheista ratkaisee ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
TÄRKEÄÄ: Ongelman ratkaisemiseksi sinun on noudatettava seuraavia ohjeita esitetyssä järjestyksessä.
Ratkaisu 1: Tarkista automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen paperi
Paperinsyöttöongelmat automaattisessa asiakirjojen syöttölaitteessa voivat johtua laitteen lokerossa olevasta pölyisestä, revenneestä, ryppyisestä, märästä tai taittuneesta paperista. Myös paperin laatu voi vaikuttaa asiaan. Käytä vain hyvälaatuista paperia, joka täyttää laitteen vaatimukset. Tarkasta paperin kunto näiden ohjeiden mukaan.
  1. Poista paperipino asiakirjojen syöttölokerosta.
  2. Tutki paperin kuntoa ja vaihda mahdolliset repeytyneet, pölyiset, taipuneet, ryppyiset tai taittuneet paperit uusiin.
  3. Varmista, että alkuperäinen on automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen tukemaa paperityyppiä.
      huomautus:
    Automaattinen asiakirjojen syöttölaite ei pysty käsittelemään valokuva- tai hiilipaperia.
  4. Varmista, että pinon kaikki paperit ovat samankokoisia ja -tyyppisiä. Älä koskaan laita asiakirjojen syöttölokeroon erityyppisiä papereita. Laite voi käsitellä vain yhdentyyppistä paperia kerrallaan.
  5. Aseta alkuperäinen asiakirja tulostettava puoli ylöspäin lasille asiakirjojen syöttölaitteeseen. Liu’uta paperi automaattiseen asiakirjojen syöttölaitteeseen, kunnes Alkuperäinen asetettu -viesti näkyy ohjauspaneelissa.
      huomautus:
    Laita asiakirjojen syöttölokeroon enintään 35 sivua. Suurempi paperimäärä voi aiheuttaa poimintaongelmia.
  6. Yritä suorittaa tehtävä uudelleen.
  • Jos nämä vaiheet ratkaisivat ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  • Jos ongelma ei korjaantunut, siirry seuraavaan ratkaisuun.
Ratkaisu 2: Puhdista ja tutki automaattinen asiakirjojen syöttölaite
Puhdista automaattinen asiakirjojen syöttölaite seuraavasti.
Vaihe 1: Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telojen ja erotinlevyn puhdistaminen
Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen sisäosan teloihin tai erotinlevyyn tarttuneet paperijäämät ja pöly voivat aiheuttaa paperinsyöttöongelmia.
  1. Tarvitset seuraavat tarvikkeet:
    • Puhtaan, nukkaamattoman liinan tai jonkin muun kankaan, joka ei rispaannu ja josta ei irtoa kuituja
    • Tislattua, suodatettua tai pullotettua vettä (tuote voi vahingoittua vesijohtovedestä)
  2. Poista paperipino asiakirjojen syöttölokerosta.
  3. Katkaise laitteen virta painamalla virtapainiketta ().
  4. Irrota virtajohto laitteen takaa.
  5. Nosta automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen kansi ylös ja etsi telat ja erotinlevy.
      Kuva : Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telojen ja erotinlevyn sijainti
      Kuva automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telojen ja erotinlevyn sijainnista
    1. Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telat
    2. Erotinlevy
  6. Kostuta kevyesti puhdas, nukkaamaton kangas suodatetulla tai tislatulla vedellä ja purista liika vesi pois kankaasta.
  7. Pyyhi kankaalla pois teloihin ja erotinlevyyn mahdollisesti jäänyt lika.
    Kuva : Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telat
    Valokuva automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen teloista
    Kuva : Erotinlevy
    Valokuva erotinlevyn puhdistamisesta
  8. Kuivaa telat ja erotinlevy kuivalla, puhtaalla ja nukkaamattomalla liinalla.
Vaihe 2: Tarkista automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telat ja rattaat
  1. Kun automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen kansi on ylhäällä, paina telamekanismia varmistaaksesi, että se liikkuu ylös ja alas moitteettomasti ja vapaasti.
  2. Kierrä automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen teloja ja rattaita varmistaaksesi, että ne pyörivät helposti ja tahmailematta.
      Kuva : Automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen telat ja rattaat
      Valokuva automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen teloista ja rattaista
    1. Telat
    2. Rattaat
  3. Tarkista rattaat varmistaaksesi, että yhtään hammasta ei puutu tai että mikään niistä ei ole rikki.
    • Jos rattaissa on puutoksia tai vaurioita, jatka ratkaisuun neljä.
  4. Sulje automaattisen asiakirjojen syöttölaitteen kansi.
  5. Kytke virtajohto uudelleen laitteen takaosaan.
  6. Kytke virta tuotteeseen painamalla virtapainiketta ().
  7. Jatka nykyistä tehtävää koskettamalla laitteen ohjauspaneelin OK-painiketta.
  • Jos nämä vaiheet ratkaisivat ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  • Jos ongelma ei korjaantunut, siirry seuraavaan ratkaisuun.
Ratkaisu 3: Palauta laitteen oletusasetukset ohjauspaneelista
Palauta laitteen asetukset oletusarvoihin suorittamalla osittainen palautus.
  1. Kirjoita ylös mahdolliset laitteen muistiin tallennetut faksinumerot ja maa-/alue- ja kieliasetukset.
      varoitus:
    Laitteen oletusasetusten palauttaminen laitteen ohjauspaneelista voi poistaa kaikki pikavalinnat ja muut asetukset laitteen muistista.
  2. Avaa toinen navigointinäyttö koskettamalla laitteen ohjauspaneelin oikeanpuoleista nuolta ().
  3. Kosketa Määritys-kuvaketta (). Määritys-valikko avautuu.
  4. Kosketa alanuolta () ja valitse sitten Työkalut.
  5. Kosketa alanuolta () kahdesti ja kosketa Palauta tehdasasetukset.
  6. Palaa päävalikkoon koskettamalla Aloitus-painiketta ().
  7. Yritä suorittaa nykyinen tehtävä uudelleen.
  • Jos nämä vaiheet ratkaisivat ongelman, vianmäärityksen jatkaminen ei ole tarpeen.
  • Jos ongelma ei korjaantunut, siirry seuraavaan ratkaisuun.
Huollata tai vaihda HP-tuotteesi, jos olet suorittanut kaikki edellä kuvatut vaiheet.
Takuusivustolta http://www.support.hp.com/checkwarranty voit tarkistaa, onko tuotteesi takuu voimassa. Ota yhteyttä HP:n tukeen ja sovi korjaamisesta tai vaihdosta. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, pyydä HP:n tukipalvelusta lisätietoja paikallisista huoltokeskuksista.
Jos tuote ei ole takuun piirissä, korjauksesta voi aiheutua kuluja.
Väliaikainen ratkaisu: Aseta sivut skannerin lasille manuaalisesti
HP-laitteesi voi toimia riittävän hyvin suorittamalla haluamasi tehtävän arkki kerrallaan. Aseta asiakirja skannerin lasille manuaalisesti seuraavien vaiheiden mukaisesti.
  1. Kytke virta tuotteeseen painamalla virtapainiketta ().
  2. Poista paperipino asiakirjojen syöttölokerosta.
  3. Avaa skannerin kansi.
    Kuva : Avaa skannerin kansi
    Kuva skannerin kannen avaamisesta
  4. Aseta yksi alkuperäiskappaleen sivu tulostettava puoli alaspäin skannerin lasin oikeaan etukulmaan.
    Kuva : Aseta sivu skannerin lasille
    Kuva alkuperäiskappaleen sivun asettamisesta skannerin lasille
  5. Sulje skannerin kansi.
  6. Jatka nykyistä tehtävää koskettamalla OK.
  7. Kun laite skannaa, kopioi tai faksaa sivua, avaa skannerin kansi, poista sivu ja aseta toinen sivu skannerin lasille.
  8. Toista vaiheet 5–7 kunkin asiakirjan sivun osalta, kunnes tehtävä on suoritettu.