HP:n langattomat tulostimet - Tulostaminen HP:n suoran langattoman yhteyden avulla

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia, jotka tukevat HP:n suoraa langatonta yhteystyyppiä.
HP:n suora langaton yhteys tarjoaa suoran langattoman yhteyden HP-tulostimeen ilman lähiverkkoon tai Internetiin yhdistämistä. Kun otat HP:n suoran langattoman yhteyden käyttöön tulostimessasi, voit tulostaa asiakirjoja tai valokuvia suojatusti useimmista Wi-Fi-tuetuista tietokoneista ja mobiililaitteista.
Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet tämän yhteystyypin käyttämiseen tulostamisessa.