Samsung ProXpress SL-C3010 -laserväritulostin - paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten Samsung ProXpress SL-C3010 -laserväritulostimeen lisätään paperia.
  varoitus:
  • Jos käytät tulostusmateriaalia, joka ei ole näiden vaatimusten mukaista, voit aiheuttaa ongelmia ja jopa korjausta vaativia vikoja. Samsungin takuu tai huoltosopimukset eivät kata korjausta tällaisessa tapauksessa.
  • Muista, että tässä tulostimessa ei saa käyttää mustesuihkupaperia. Se voi vaurioittaa tulostinta.
  • Tulenarkojen tulostusmateriaalien käyttö voi johtaa tulipaloon.
  • Käytä vain tulostamiseen tarkoitettuja materiaaleja.
  • Muista, että tässä tulostimessa ei saa käyttää mustesuihkupaperia. Se voi vaurioittaa tulostinta.
  vaara:
Tulenarkojen materiaalien käyttäminen tai vieraiden materiaalien jättäminen tulostimeen saattaa ylikuumentaa laitteen ja aiheuttaa jopa tulipalon.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai asennettujen lisävarusteiden mukaan.
  varoitus:
Ohjaimen säätämättä jättäminen voi aiheuttaa paperin kohdistuksen, kuvan vääntymisen tai paperitukoksen.

Paperin asettaminen lokeroon

Lisää paperia tulostimeen seuraavien osioiden ohjeiden avulla.

Syöttölokeron paperikoon muuttaminen

Jos haluat lisätä pidempiä paperikokoja (kuten Legal), suurenna paperilokeroa säätämällä paperinohjaimia. Voit muuttaa lokeron kokoa muuhun kokoon säätämällä paperinohjaimen pituuden oikein.
    Kuva : Esimerkki lokerosta
  1. Lokeron jatkovipu
  2. Paperin pituusohjain
  3. Paperin leveysohjain
Kuva : Esimerkki painikkeen painamisesta
huomautus:
Paina painiketta kuvan mukaisesti ja vedä lokero ulos.
Muuta tulostimen paperiasetuksia Samsung Easy Printer Manager -ohjelmassa tai SyncThru™ Web Service -palvelussa.
  • Jos tulostin on liitetty paikallisesti, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa Samsung Easy Printer Manager > Lisäasetukset > Laitteen asetukset.
  • Jos tulostin on liitetty verkkoon, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa SyncThru™ Web Service > Asetukset-välilehti > Laitteen asetukset.
Voit muuttaa tulostimeen määritettyä paperiasetusta ohjauspaneelin avulla.
  • Valitse ohjauspaneelista Valikko > Järjestelmäasetukset > Paperiasetukset > Paperikoko tai Paperityyppi.
Voit muuttaa tulostimeen määritettyä paperiasetusta tulostinohjaimen avulla.
  • Määritä paperityyppi valitsemalla Tulostusmääritykset-ikkunassa > Paperi-välilehti > Paperityyppi.

Tulostaminen erikoismateriaalille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman ristiriitaa.
huomautus:
  • Kun käytät erikoismateriaalia, suosittelemme että syötät yhden arkin kerrallaan.
  • Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen lisävarusteiden tai mallin mukaan.
Lisätietoja erikoismateriaalien käyttämisestä lokerossa on seuraavassa taulukossa.
Tyypit
Lokero 1
Valinnainen lokero
Monikäyttölokero
Tavallinen
Paksu
Paksumpi
Ohut
Bond
Väri
Kartonki
Tarrat
Kirjekuori
Esipainettu
Kierrätetty
Puuvilla
Arkistopaperi
Kirjelomake
Rei’itetty
Kiiltävä valokuva
(·: Tuettu, tyhjä: ei tuettu)