Samsung ProXpress SL-C2670 MFP -värilasertulostin - alkuperäiskappaleiden asettaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten alkuperäiskappaleita lisätään tulostimeen.
Aseta alkuperäiskappale kopiointia, skannausta ja faksin lähettämistä varten skannerin lasille tai asiakirjansyöttölaitteeseen.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen lisävarusteiden tai mallin mukaan.

Alkuperäiskappaleiden asettaminen laitteeseen

Valitse jokin seuraavista osioista, jotta tiedät, miten alkuperäiskappaleet asetetaan laitteeseen.