HP PageWide Enterprise MFP 780, 785 - Tulostimen asentaminen (laitteisto) (zs-malli)

Tässä asiakirjassa kuvataan, kuinka tulostimen fyysiset osat asennetaan. Suorita nämä vaiheet ennen tulostimen ohjelmiston asentamista tietokoneeseen.
Jos olet jo asentanut tulostinlaitteiston, tutustu tämän asiakirjan lopussa oleviin linkkeihin ohjelmiston asennusohjeisiin.
Tämä asiakirja sisältää tulostimen asennuksen seuraavat vaiheet: