HP PageWide Enterprise 765, HP PageWide Managed E75160, P75250 - Energiansäästöasetukset

Johdanto

Määrittämällä lepotilan asetukset voit vähentää virrankulutusta, kun tulostin on vapaa.

Valitse lepotilan aika-asetus ja määritä tulostimen virrankäyttö enintään 2 wattiin

Lepotila-asetukset vaikuttavat tulostimen virrankäyttöön, herätys-/lepotila-aikaan sekä siihen, miten nopeasti tulostin siirtyy lepotilaan ja siitä pois.
Voit määrittää tulostimen käyttämään enintään 2 wattia virtaa lepotilassa antamalla ajat asetuksille Lepotila toimettomuuden jälk. ja Autom.sammut. ajankohta lepotilan jälkeen.
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleiset
    • Virta-asetukset
    • Lepotila-asetukset
  3. Valitsemalla Lepotila toimettomuuden jälk. voit määrittää, kuinka kauan tulostin odottaa toimettomana, ennen kuin se siirtyy lepotilaan. Valitse haluamasi ajanjakso.
  4. Jos haluat, että tulostin siirtyy tehokkaampaan virransäästötilaan, kun lepotila on kestänyt tietyn ajan, valitse Autom.sammut. ajankohta lepotilan jälkeen. Valitse haluamasi ajanjakso.
    huomautus:
    Oletusarvoisesti tulostin herää automaattisammutustilasta minkä tahansa muun toiminnon kuin USB:n tai Wi-Fi:n seurauksena. Voit määrittää tulostimen heräämään vain virtapainikkeesta valitsemalla Shut down (wake on power button only) (Sammuta [herätys vain virtapainikkeesta]).
  5. Tallenna asetukset valitsemalla Valmis.