HP PageWide Enterprise MFP, HP PageWide Managed MFP - Energiansäästöasetukset

Johdanto
Määrittämällä lepotilan asetukset voit vähentää virrankulutusta, kun tulostin on vapaa.
Valitse lepotilan aika-asetus ja määritä tulostimen virrankäyttö enintään 2 wattiin
Lepotila-asetukset vaikuttavat tulostimen virrankäyttöön, herätys-/lepotila-aikaan sekä siihen, miten nopeasti tulostin siirtyy lepotilaan ja siitä pois.
Voit määrittää tulostimen käyttämään enintään 2 wattia virtaa lepotilassa antamalla ajat asetuksille Lepotila toimettomuuden jälk. ja Autom.sammut. ajankohta lepotilan jälkeen.
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleiset
    • Virta-asetukset
    • Lepotila-asetukset
  3. Valitsemalla Lepotila toimettomuuden jälk. voit määrittää, kuinka kauan tulostin odottaa toimettomana, ennen kuin se siirtyy lepotilaan. Valitse haluamasi ajanjakso.
  4. Jos haluat, että tulostin siirtyy tehokkaampaan virransäästötilaan, kun lepotila on kestänyt tietyn ajan, valitse Autom.sammut. ajankohta lepotilan jälkeen. Valitse haluamasi ajanjakso.
      huomautus:
    Oletusarvoisesti tulostin herää automaattisammutustilasta minkä tahansa muun toiminnon kuin USB:n tai Wi-Fi:n seurauksena. Voit määrittää tulostimen heräämään vain virtapainikkeesta valitsemalla Shut down (wake on power button only) (Sammuta [herätys vain virtapainikkeesta]).
  5. Tallenna asetukset valitsemalla Valmis.
Lepotilan aikataulun määrittäminen
Voit määrittää tulostimen heräämään automaattisesti lepotilasta tai siirtymään lepotilaan tiettyinä viikonpäivinä ja tiettynä ajankohtana käyttämällä Lepotilan ajoitus ‑toimintoa.
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Yleiset
    • Virta-asetukset
    • Lepotilan ajoitus
  3. Paina Uusi tapahtuma -painiketta ja valitse sitten ajoitettavan tapahtuman tyyppi: Herätystapahtuma tai Lepotapahtuma.
  4. Määritä herätys- tai lepotapahtuman kellonaika ja viikonpäivät. Tallenna asetus valitsemalla Tallenna.