Samsung SCX-4200 Laser MFP - värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet tulostimen värikasetin vaihtamiseen.
Kun värikasetti on täysin tyhjä:
  • Ohjauspaneelin näytölle ilmestyy varoitusviesti Toner Empty tai [Toner Empty] Replace Toner.
  • Tietokoneen näytölle ilmestyy Smart Panel -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, että värikasetti on tyhjä.
  • Tilan merkkivalo alkaa palaa punaisena.
Tässä vaiheessa värikasetti on vaihdettava.
huomautus:
  • Ravistele värikasettia huolellisesti puolelta toiselle, sillä tämä parantaa alkutulostuslaatua.
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskettamasta tätä aluetta käyttämällä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa värikasetin rumpua.
  • Jos väriainetta joutuu vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla kankaalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Värikasetin vaihtaminen

Seuraa seuraavia vaiheita värikasetin vaihtamiseksi.
  1. Avaa etukansi.
    Kuva : Avaa etukansi
  2. Tartu värikasettia kahvasta ja vedä se ulos tulostimesta.
    Kuva : Poista käytetty värikasetti
  3. Poista uusi värikasetti pakkauksestaan.
  4. Ravistele kasettia huolellisesti viisi tai kuusi kertaa, jotta väriaine jakautuu tasaisesti sen sisällä.
    Kuva : Ravistele värikasettia varovasti
  5. Irrota uuden värikasetin suojakansi.
    Kuva : Suojapeitteen poistaminen
  6. Tartu värikasettia kahvasta ja asenna se hitaasti tulostimeen.
    Värikasetin sivuilla oleva kielekkeet ja tulostimen vastaavat urat pitävät värikasettia oikeassa asennossa, kunnes se lukittuu täysin paikalleen.
    Kuva : Asenna uusi värikasetti
  7. Sulje etukansi. Varmista, että kansi on varmasti suljettu.
    Kuva : Sulje etukansi