Samsung ProXpress SL-M4080 -lasermonitoimilaite - värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet tulostimen värikasetin vaihtamiseen. Kun värikasetin arvioitu käyttöikä on miltei lopussa:
  • Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä värikasetti on vaihdettava.
  • Tietokoneen näytölle ilmestyy Samsung Printing Status -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, että kasetti on tyhjä.
huomautus:
  • Ravistele värikasettia huolellisesti puolelta toiselle, sillä tämä parantaa alkutulostuslaatua.
  • Tämän asiakirjan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi sen varusteista tai mallista riippuen. Tarkista tulostimesi tyyppi.
  • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
  • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskettamasta tätä aluetta käyttämällä kasetin kahvaa.
  • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa värikasetin rumpua.
  • Jos väriainetta joutuu vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla kankaalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.

Värikasetin vaihtaminen

Seuraa seuraavia vaiheita värikasetin vaihtamiseksi.
  1. Avaa etukansi.
    Kuva : Avaa etukansi
  2. Tartu värikasettia kahvasta ja vedä se ulos tulostimesta.
    Kuva : Poista käytetty värikasetti
  3. Poista uusi värikasetti pakkauksestaan.
    Kuva : Poista uusi värikasetti pakkauksestaan
  4. Irrota uuden värikasetin suojakansi.
    Kuva : Suojapeitteen poistaminen
  5. Etsi suojateippi värikasetin päästä. Vedä teippi varovasti värikasetin päästä ja hävitä se. Varo, ettei teippi repeä.
    Kuva : Suojateipin irrottaminen
  6. Ravistele kasettia huolellisesti viisi tai kuusi kertaa, jotta väriaine jakautuu tasaisesti sen sisällä.
    Kuva : Ravistele värikasettia varovasti
  7. Asenna uusi värikasetti tulostimeen.
    Kuva : Asenna uusi värikasetti
  8. Sulje etukansi.
    Kuva : Sulje etukansi