Samsung ProXpress SL-M4030 -lasertulostin - paperitukosten poistaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten tulostimen paperitukokset selvitetään.
Useimmat paperitukokset voi välttää valitsemalla tulostusmateriaalin oikein. Vältä paperitukokset seuraavien ohjeiden avulla:
  • Varmista, että säädettävät ohjaimet on asetettu oikein.
  • Älä ylitäytä lokeroa. Varmista, että paperin taso on paperilokerossa paperimäärän merkin alapuolella.
  • Älä poista paperia lokerosta, kun tulostin tulostaa.
  • Taivuttele, ilmasta ja suorista paperinippu ennen sen laittamista lokeroon.
  • Älä käytä rypistynyttä, kosteaa tai erittäin käpristynyttä paperia.
  • Käytä lokerossa vain samantyyppistä paperia.
  • Käytä vain suositeltuja tulostusmateriaaleja.
  huomautus:
Tässä asiakirjassa käytetyt kuvat voivat poiketa omasta tulostimestasi sen mallista ja asetuksista riippuen.
  varoitus:
Katkaise tulostimesta virta ennen paperitukoksen poistamista.
Paperitukosten poistaminen
Paperitukoksia voi ilmetä monessa tulostimen osassa. Napsauta alempana haluamaasi kohtaa ja noudata paperitukoksen poistoon annettavia ohjeita.
  huomautus:
Vedä juuttunut paperi ulos hitaasti ja varovasti, jotta se ei repeydy.