• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung Xpress SL-M3065 -lasermonitoimilaite - paperitukosten poistaminen

Tässä asiakirjassa näytetään, miten tulostimen paperitukokser selvitetään. Paperitukoksen ilmetessä ohjauspaneeliin syttyy oranssi tilan LED-merkkivalo .
huomautus:
Vedä juuttunutta paperia varovasti ja hitaasti ulos, jotta se ei repeydy.
Paperitukosten poistamisen jälkeen yläkansi on avattava ja suljettava tulostuksen jatkamiseksi. Poista tukos seuraavien osioiden ohjeiden mukaisesti.