• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung Xpress SL-M3065 -lasermonitoimilaite - kuvarummun vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten kuvarumpu vaihdetaan.
Kun kuvarumpu on tullut elinkaarensa päähän, tietokoneen näytölle ilmestyy Printing Status -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, että rumpu on vaihdettava. Muutoin tulostin lakkaa tulostamasta.

Kuvarummun vaihtaminen

Vaihda kuvarumpu noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Katkaise tulostimesta virta, irrota virtajohto tulostimen takaa ja anna laitteen jäähtyä muutama minuutti.
  2. Avaa etukansi.
    Kuva : Avaa etukansi
  3. Poista värikasetti.
    Kuva : Poista värikasetti
  4. Tartu kuvarummun etuosassa olevaan kahvaan ja vedä rumpu ulos laitteesta.
    Kuva : Kuvarummun poistaminen
  5. Poista uusi kuvarumpu pakkauksesta (1) ja poista sitten sen suojakansi (2).
    Kuva : Poista uusi kuvarumpu pakkauksestaan
  6. Asenna kuvarumpu laitteeseen.
    Kuva : Asenna kuvarumpu
  7. Aseta värikasetti takaisin laitteeseen (1) ja sulje laitteen etukansi (2).
    Kuva : Aseta värikasetti takaisin paikalleen
  8. Liitä tulostin ja käynnistä se.