Samsung Xpress SL-M3015 -lasertulostin - paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseksi Samsung Xpress SL-M3015 -lasertulostimeen.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai asennettujen lisävarusteiden mukaan.

Tulostaminen erikoismateriaalille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman kohdistusvirhettä.
huomautus:
  • Jos tulostat erikoismateriaalille, suosittelemme, että syötät yhden arkin kerrallaan. Tarkista lokeron enimmäissyöttömäärä erikoismateriaalille.
  • Erikoismateriaalille tulostaminen (tulostettava puoli ylöspäin): Jos erikoismateriaali tulostuu käpristyneenä, rypistyneenä tai taittuneena tai siinä näkyy paksuja mustia viivoja, avaa takakansi ja yritä tulostaa uudelleen. Pidä takakansi auki tulostuksen aikana.
Katso lokerossa käytettävät erikoismateriaalityypit oheisesta taulukosta.
Tyypit
Lokero
Manuaalinen syöttö
Tavallinen
·
·
Paksu
·
·
Paksumpi
·
Ohut
·
·
Bond
·
·
Väri
·
Korttipaperi
·
·
Tarrat
·
Kalvo
·
Kirjekuori
·
Paksu kirjekuori
·
Esipainettu
·
Kierrätetty
·
·
Puuvilla
·
Arkistopaperi
·
·
(·: tuettu, tyhjä: ei tuettu)
Muuta tulostimen paperiasetuksia Samsung Easy Printer Manager™ -ohjelmassa tai SyncThru™ Web Service -verkkopalvelussa.
  • Jos tulostin on liitetty paikallisesti, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa Samsung Easy Printer Manager > Lisäasetukset > Laitteen asetukset.
  • Jos tulostin on liitetty verkkoon, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa SyncThru™ Web Service > Asetukset-välilehti > Laitteen asetukset.