Samsung Xpress SL-M3015 -lasertulostin - värikasetin vaihtaminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet värikasetin vaihtamiseen Samsung Xpress SL-M3015 -lasertulostimeen.
Värikasetti on käyttöikänsä lopussa:
  • Tilan LED-merkkivalo ja väriaineeseen liittyvä viesti näytössä ilmaisevat, mikä värikasetti on vaihdettava.
  • Tietokoneen näytölle ilmestyy Samsung Printing Status -ohjelmaikkuna, joka ilmaisee, minkä kasetin väriaine on vähissä.
      vaara:
    • Älä altista värikasettia valolle muutamaa minuuttia kauempaa, sillä valo saattaa vaurioittaa kasettia. Peitä se tarvittaessa paperinpalalla.
    • Älä kosketa värikasetin vihreää osaa. Vältä koskemasta tätä aluetta ja käytä kasetin kahvaa.
    • Älä avaa värikasetin pakkausta käyttämällä teräviä esineitä, kuten veistä tai saksia. Ne saattavat naarmuttaa kasetin rumpua.
    • Jos väriainetta pääsee vaatteillesi, pyyhi se pois kuivalla liinalla ja pese vaatteet kylmällä vedellä. Kuuma vesi kiinnittää väriaineen kankaaseen.
      huomautus:
    • Sulje valmiiden tulosteiden tuki ennen yläkannen avaamista.
    • Ravistele värikasettia huolellisesti puolelta toiselle, sillä tämä parantaa alkutulostuslaatua.
Värikasettien vaihtaminen
Vaihda värikasetti seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Paina luukun vapautuspainiketta ja avaa etuluukku.
    Kuva : Esimerkki kannen vapautuspainikkeen painamisesta
  2. Tartu värikasettiin kahvasta ja vedä se irti tulostimesta.
    Kuva : Esimerkki värikasetin kahvoihin tarttumisesta
  3. Ota uusi värikasetti laatikosta. Ravista värikasettia varovasti puolelta toiselle, jotta väriaine jakautuu tasaisesti.
    Kuva : Esimerkki uuden värikasetin poistamisesta pakkauksesta ja kasetin ravistamisesta
  4. Poista kaikki pakkausmateriaalit ja toimita ne kierrätykseen.
      huomautus:
    Muista aina kierrättää kaikki pakkausmateriaali.
    Kuva : Esimerkki pakkausmateriaalin poistamisesta
  5. Asenna värikasetti sille tarkoitetulle paikalle.
    Kuva : Esimerkki uuden värikasetin asentamisesta
  6. Sulje etukansi.
    Kuva : Esimerkki etukannen sulkemisesta