Samsung Xpress -värilasertulostimet - paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseen Samsung-lasermonitoimilaitteisiin SCX-6220, SCX-6320 ja SCX-6520.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai asennettujen lisävarusteiden mukaan.

Tulostaminen erikoismateriaalille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman kohdistusvirhettä.
huomautus:
Jos tulostat erikoismateriaalille, suosittelemme, että syötät yhden arkin kerrallaan. Tarkista lokeron enimmäissyöttömäärä erikoismateriaalille.
Katso lokerossa käytettävät erikoismateriaalityypit oheisesta taulukosta.
Tyypit
Lokeroa
Tavallinen
·
Paksu
·
Ohut
·
Bond
·
Puuvilla
·
Kiiltävä valokuva
·
Matta valokuva
·
Väri
·
Korttipaperi
·
Tarrat
·
Esipainettu
·
Kierrätetty
·
Arkistopaperi
·
(·: tuettu, tyhjä: ei tuettu)
huomautus:
Muuta tulostimen paperiasetuksia Samsung Easy Printer Manager™ -ohjelmassa tai SyncThru™ Web Service -verkkopalvelussa.
  • Jos tulostin on liitetty paikallisesti, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa Samsung Easy Printer Manager*** > Lisäasetukset*** > Laitteen asetukset***.
  • Jos tulostin on liitetty verkkoon, voit määrittää tulostimen asetukset kohdassa SyncThru™ Web Service > Asetukset-välilehti > Tulostimen asetukset.