Samsung Xpress -tulostimet SL-M2620 - M2626, SL-M2820 - M2826 ja SL-M2830 - M2836 - paperitukosten poistaminen

Tässä asiakirjassa näytetään, miten tulostimen paperitukokser selvitetään. Paperitukoksen ilmetessä ohjauspaneeliin syttyy oranssi tilan LED-merkkivalo .
  huomautus:
Vedä juuttunutta paperia varovasti ja hitaasti ulos, jotta se ei repeydy.
Paperitukosten poistamisen jälkeen yläkansi on avattava ja suljettava tulostuksen jatkamiseksi. Poista tukos seuraavien osioiden ohjeiden mukaisesti.