Samsung-lasertulostimet - paperin lisääminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet paperin lisäämiseen Samsung-lasermonitoimilaitteisiin SCX-4321, SCX-4521, SCX-4650, SCX-4651, SCX-4655 ja SCX-4656.
  huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai asennettujen lisävarusteiden mukaan.
Tulostaminen erikoismateriaalille
Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman kohdistusvirhettä.
  huomautus:
Jos tulostat erikoismateriaalille, suosittelemme, että syötät yhden arkin kerrallaan. Tarkista lokeron enimmäissyöttömäärä erikoismateriaalille.
Katso lokerossa käytettävät erikoismateriaalityypit oheisesta taulukosta.
Tyypit
Lokero 1
Lokeron käsinsyöttölaite
Tavallinen
·
·
Paksu
·
Ohut
·
·
Bond
·
Puuvilla
·
Kirjekuori
·
Väri
·
·
Korttipaperi
·
Tarrat
·
Esipainettu
·
·
Kierrätetty
·
·
Arkistopaperi
·
(·: tuettu, tyhjä: ei tuettu)
  huomautus:
Muuta tulostimen paperiasetusta valitsemalla Samsung Easy Printer Managerissa (Vaihda lisäasetustilaan) > Laiteasetukset.
Jos laitteessasi on näyttö, voit määrittää asetuksen ohjauspaneelin valikkopainikkeella (). Määritä sitten paperityyppi valitsemalla Tulostusmääritykset-ikkunassa Paperi-välilehti > Paperityyppi.