• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Samsung-lasertulostimet - alkuperäiskappaleiden lisääminen

Tässä asiakirjassa on ohjeet alkuperäiskappaleiden lisäämiseksi Samsung-lasermonitoimilaitteisiin SCX-4321, SCX-4521, SCX-4650, SCX-4651, SCX-4655 ja SCX-4656.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai asennettujen lisävarusteiden mukaan.

Alkuperäiskappaleiden valmisteleminen

• Älä aseta laitteeseen paperia, jonken koko on alle 142 x 148 mm (5,6 x 5,8 tuumaa) tai yli 216 x 356 mm (8,5 x 14 tuumaa).
  • Älä yritä lisätä seuraavia paperityyppejä. Ne voivat aiheuttaa paperitukoksia ja laitteen toimintavirheitä sekä heikentää tulostuslaatua.
    • Hiilipaperi tai hiilitaustainen paperi
    • Päällystetty paperi
    • Sipulinkuoripaperi tai ohut paperi
    • Rypistynyt tai taittunut paperi
    • Käpristynyt tai rullautunut paperi
    • Revennyt paperi
  • Poista kaikki niitit ja paperiliittimet ennen paperin asettamista.
  • Varmista ennen paperin asettamista, että siinä oleva liima, muste tai korjauslakka on täysin kuivaa.
  • Älä aseta laitteeseen alkuperäiskappaleita, joiden koot tai painot eivät vastaa toisiaan.
  • Älä aseta laitteeseen muita epätavallisia vihkoja, esitteitä, kalvoja tai asiakirjoja.