Samsung SCX-4729FD -monitoimitulostin - Voinko skannata Mac-tietokoneeseen ohjauspaneelista?

Kyllä, voit skannata tulostimesta Mac OS X -tietokoneeseen. Ennen kuin otat skannaustoiminnon käyttöön, lataa seuraavat:
Tulostinohjain
Skannausohjain
Easy Printer Manager
Käynnistä verkkopohjainen Samsung-tulostinohjelmiston asennus ja lataa kaikki edellä mainitut tiedostot NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ.
Skannauksen ottaminen käyttöön
Skannauksen käyttöönotto Mac-tietokoneessa:
  1. Avaa Easy Printer Manager -ohjelma.
  2. Valitse tulostin, jos se ei ole vielä valittuna, ja valitse Skannaus tietokoneeseen -asetukset.
  3. Valitse Ota käyttöön skannaus laitteeseen.
  4. Tallenna asetus valitsemalla Tallenna.
Paina tulostimen ohjauspaneelista
  1. skannauspainiketta.
  2. Valitse Skannaa tietokoneeseen ja valitse OK.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista sen mukaan, miten tulostin on liitetty Mac-tietokoneeseen.
    • Paikallinen tietokone - Tulostin on liitetty Mac-tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    • Verkkotietokone - Tulostin on liitetty samaan verkkoon kuin Mac-tietokone.
        huomautus:
      Jos verkkotietokone on valittuna, valitse tietokone sille annetun tunnuksen perusteella Easy Printer Manager -ohjelmassa.
    • Skannaus käynnistyy ja lähettää kuvan Easy Printer Managerin asetuksissa määritettyyn skannauskansioon.