Samsung-lasertulostimet - värimonitoimitulostimen langattoman yhteyden määrittäminen USB-yhteyden avulla Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Tulostimen langattoman yhteyden määrittäminen
  huomautus:
Tulostinohjain täytyy asentaa ennen langattoman yhteyden määrittämistä. Napsauttamalla tätä pääset Samsungin Latauskeskukseen, josta voit ladata tulostinohjaimen.
Jos haluat ottaa langattoman yhteyden käyttöön, noudata seuraavia ohjeita:
  1. Kun liitännät on tehty, käynnistä langattoman verkon asetukset suorittamalla Langattomat asetukset -sovellus.
  2. Liitä USB-kaapeli tulostimen takaosaan ja kytke USB-kaapelin toinen pää tietokoneeseen.
      huomautus:
    Napsauta tätä ladataksesi Easy Wireless Setup -sovelluksen, joka liittää tulostimen verkkoon. Tiedosto löytyy myös Samsungin Latauskeskuksesta Easy Wireless Setup -välilehden alta.
  3. Suorita langattoman verkon asetussovellus napsauttamalla Avaa.
  4. Esiin tulee asennuksen päänäyttö. Valitse Seuraava aloittaaksesi asennuksen.
  5. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että tulostin on valmiustilassa.
  6. Valitse langaton asennusmenetelmä. Kun tulostin ei ole vielä kytkettynä verkkoon, valitse asennus USB-kaapelin avulla ja valitse sitten Seuraava.
  7. Liitä tulostin väliaikaisesti Mac-tietokoneeseen, jos et ole vielä näin tehnyt, ja valitse sitten Seuraava.
  8. Ohjattu asennus hakee kaikki liitetyt laitteet ja noutaa langattoman verkon tiedot.
    • Jos tulostinta ei löydy vieläkään, Tulostinta ei löydy -ikkuna tulee uudelleen näkyviin. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on valmis tulostamaan. Valitse sitten Seuraava Tulostimia ei löydy -valintaikkunassa.
    • Jos tulostinta ei löydy, Tulostinta ei löydy -ikkuna tulee näkyviin. Tarkista tulostimen ja tietokoneen välinen USB-yhteys, ja valitse sitten Seuraava Tulostimia ei löydy -valintaikkunassa. Jos mahdollista, kokeile toista USB-kaapelia.
    • Varmista, että langaton reititin tai liityntäpiste käyttää lähetykseen 2,4 GHz:n taajuusaluetta, ei 5 GHz:n. Samsung-tulostimet eivät tällä hetkellä toimi 5 GHz:n taajuusalueella.
    • Kokeile, pystyykö joku toinen langaton laite saamaan hyvän signaalin (vähintään 2 palkkia jatkuvasti) samassa paikassa. Huomaa, että antennivoimakkuus vaihtelee eri laitteiden välillä. Jos kannettava tietokone tai puhelin vastaanottaa vain yhden palkin signaalia, on todennäköistä, että tulostin ei saa lainkaan yhtenäistä signaalia.
    • Jos olet varmistanut yhtenäisen signaalin saatavuuden, mutta tulostin ei tunnista verkkoa, napsauta Lisäasetukset ja anna verkkotiedot manuaalisesti.
  9. Tulostimen havaitsemien langattomien verkkojen luettelo tulee näkyviin. Valitse verkko ja valitse sitten Seuraava. (Langattoman verkon suojaus -valintaikkuna avautuu). Jos verkko ei ole näkyvissä:
      huomautus:
    Joudut ehkä selaamaan alas, jotta näet verkon. Valintaikkunassa käytettävissä olevat verkot on järjestetty signaalin voimakkuuden mukaan.
  10. Kirjoita turva-avaimesi (WEP/WPA/WPA2) asianmukaiseen kenttään ja valitse Seuraava.
      huomautus:
    Jos et tiedä, mikä turva-avain on, pyydä apua verkon järjestelmänvalvojalta tai reitittimen tai tukiaseman valmistajalta.
  11. Tulostin yrittää muodostaa yhteyden valittuun langattomaan verkkoon.
  12. Näyttöön tuleva kehote ilmoittaa, kun yhteys on valmis. Valitse Seuraava.
  13. Toinen kehote vahvistaa langattoman määrityksen ja pyytää varmistamaan, että USB-yhteys on katkaistu. Valitse Seuraava.
  14. Määritys on valmis. Voit nähdä tulostimesi siirtymällä järjestelmäasetuksissa (System Preferences) kohtaan Print and Scan (Tulostus ja skannaus).
      huomautus:
    Jos tulostin ei näy Tulostus ja skannaus -luettelossa, valitse Tulostimen oppaan lisääminen ikkunan oikeasta yläreunasta kohdan Liittyvä sisältö alapuolelta.