Samsung M2070FW - tulostaminen Galaxy puhelimesta tulostimen NFC-toiminnon avulla

NFC (Near Field Communication) -toiminnon avulla voit tulostaa suoraan mobiililaitteesta pitämällä mobiililaitetta tulostimen NFC-tunnisteen päällä.

NFC-tulostuksen vaatimukset

• NFC- ja Wi-Fi Direct -toimintoja tukeva mobiililaite, jossa on Android OS 4.0 tai uudempi.
  • Tulostin, jossa on NFC- ja Wi-Fi Direct -toiminnot.
  • Mobiililaitteessa on oltava asennettuna Samsung Mobile Print -sovellus. Lataa Samsung Mobile Print napsauttamalla tätä.

Tulostus napauttamalla

huomautus:
Joissakin matkapuhelimissa NFC-antenni ei ehkä ole matkapuhelimen taustapuolella. Tarkista lähiviestintäantennin sijainti puhelimessa ennen laitteen viemistä NFC-tunnisteen lähelle.
  1. Varmista, että NFC- ja Wi-Fi Direct -toiminnot ovat käytössä älypuhelimessa ja että Wi-Fi Direct -toiminto on käytössä tulostimessa.
  2. Pidä mobiililaitetta tulostimen NFC-tunnisteen päällä siten, että lähiviestintäantenni on alaspäin. Muutaman sekunnin kuluttua Samsung Mobile Print -sovellus käynnistyy automaattisesti.
    Huomautus: Jos Samsung Mobile Print -sovellus ei ole asennettu, älypuhelin ohjautuu Samsung Mobile Print -sovelluksen lataussivulle. Lataa sovellus ja tee edellä kuvatut toimet uudelleen.
  3. Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa. Paina painiketta, jos haluat muuttaa tulostusasetuksia.
  4. Pidä mobiililaitetta tulostimen NFC-tunnisteen päällä siten, että lähiviestintäantenni on alaspäin. Muutaman sekunnin kuluttua mobiililaite yhdistyy tulostimen.
  5. Tulostin alkaa tulostaa tiedostoa.
Jos näyttöön tulee virheilmoitus PIN-koodin muuttumisesta, syötä uusi PIN-koodi ja paina OK-painiketta. Päivitä PIN-koodi sovellusnäyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. PIN-koodi löytyy tulostimen verkkomääritysraportista.