Samsung-lasertulostimet - paperin lisääminen

Tämä asiakirja sisältää ohjeet paperin lisäämiseen seuraavien lasertulostinten paperilokeroon: Samsung SL- M3870, M3375, M4070, M3370, M4072, M3875, M4075.
huomautus:
Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai valinnaisten lisävarusteiden mukaan.

Tulostaminen erikoismateriaalille

Tulostimen ja ohjaimen paperiasetusten on vastattava toisiaan, jotta tulostus onnistuu ilman paperiristiriitaa.
Muuta tulostimen paperiasetusta valitsemalla Samsung Easy Printer Managerista (Vaihda lisäasetustilaan)> Laiteasetukset.
Jos tulostin tukee näyttöä tai kosketusnäyttöä, voit määrittää asetuksen ohjauspaneelista. Määritä paperityyppi valitsemalla Tulostusmääritykset-ikkunassa > Paperi-välilehti > Paperityyppi. Jos esimerkiksi haluat tulostaa tarroja, valitse kohdasta Paperityyppi vaihtoehto Tarrat.
huomautus:
  • Kun käytät erikoismateriaalia, syötä yksi arkki kerrallaan.
  • Tämän käyttöoppaan kuvat saattavat poiketa tulostimestasi mallin tai valinnaisten lisävarusteiden mukaan.
Katso lokeron erikoismateriaalitiedot taulukosta.
Tyypit
Lokero 1
Valinnainen lokeroa
Monikäyttölokero (käsinsyöttölokero)
Tavallinen
·
·
·
Paksu
·
·
·
Paksumpi
·
Ohut
·
·
·
·
Bond
·
·
·
Puuvilla
·
Kirjekuori
·
Väri
·
Korttipaperi
·
·
·
Tarrat
·
Esipainettu
·
Kierrätetty
·
·
·
Arkistopaperi
·
·
·
a. valinnainen laite
(·: Tuettu, tyhjä: ei tuettu)
huomautus:
Materiaalityypit näkyvät Tulostusmäärityksissä. Tällä paperityyppiasetuksella voit määrittää lokeroon lisättävän paperityypin. Tämä asetus näkyy luettelossa niin, että se on valittavissa. Näin saat parhaan laatuisia tulosteita. Muutoin haluttua tulostuslaatua ei ehkä voi saavuttaa.