Samsung SF-760, SF-761, SF-765 Laser MFP - -alkuperäiskappaleiden asettaminen

Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten alkuperäiskappaleita lisätään tulostimeen. Aseta alkuperäiskappale kopiointia, skannausta ja faksin lähettämistä varten asiakirjansyöttölaitteeseen.

Alkuperäiskappaleiden valmisteleminen

Valmistele alkuperäiskappale seuraavasti:
  • Älä aseta laitteeseen paperia, jonka koko on alle 142 x 148 mm (5,6 x 5,8 tuumaa) tai yli 216 x 356 mm (8,5 x 14 tuumaa).
  • Älä yritä asettaa seuraavia paperityyppejä. Ne voivat aiheuttaa paperitukoksia ja laitteen toimintavirheitä sekä heikentää tulostuslaatua.
    • Hiilipaperi tai hiilitaustainen paperi
    • Päällystetty paperi
    • Sipulinkuoripaperi tai ohut paperi
    • Rypistynyt tai taittunut paperi
    • Käpristynyt tai rullautunut paperi
    • Revennyt paperi
  • Poista kaikki niitit ja paperiliittimet ennen paperin asettamista.
  • Varmista ennen paperin asettamista, että siinä oleva liima, muste tai korjauslakka on täysin kuivaa.
  • Älä aseta laitteeseen alkuperäiskappaleita, joiden koot tai painot eivät vastaa toisiaan.
  • Älä aseta laitteeseen muita epätavallisia vihkoja, esitteitä, kalvoja tai asiakirjoja.

Alkuperäiskappaleiden lisääminen asiakirjansyöttölaitteeseen

Asiakirjansyöttölaitteeseen voi lisätä yhtä työtä varten enintään 20 paperiarkkia (80 g/m2, 20 lb. bond). Aseta alkuperäiskappale asiakirjansyöttölaitteeseen seuraavasti.
  1. Erottele paperipinon sivut toisistaan taivuttelemalla tai ilmastamalla pinoa reunoista ennen alkuperäiskappaleiden lisäämistä laitteeseen.
    Kuva : Ilmasta tai taivuttele paperia
  2. Vedä asiakirjansyöttölaitteen syöttölokero tai tulostelokero kokonaan ulos. Avaa tarvittaessa myös jatke.
    Kuva : Vedä asiakirjansyöttölaitteen lokerot ulos
  3. Aseta alkuperäiskappale tulostuspuoli alaspäin asiakirjansyöttölaitteen syöttölokeroon. Säädä asiakirjansyöttölaitteen leveysohjaimet paperikoon mukaan.
    Kuva : Lisää alkuperäiskappale etupuoli alaspäin